RADIO ONLINE

MUZICA

Descarca gratis muzica - versuri, discorgafii Descarca gratis muzica veche - discografii celebre si versuri ale celor mai indragite melodii: 1, 2, 3... A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
BIOGRAFII SI DISCOGRAFII:


Biografii - discografii ...citeste tot
Vezi toate biografiile Oferta Publicitate Online

BIOGRAFIE - DISCOGRAFIE ENRIQUE IGLESIAS:

ENRIQUE IGLESIAS


   Enrique Miguel Iglesias Preysler, Enrique Iglesias s-a nascut pe 8 mai 1975 in Madrid . Este fiul cantaretului spaniol Julio Iglesias si al modelului filipinez , Isabel Preysler.

   Enrique Iglesias si-a inceput cariera in 1995 sub girul discografic a lui Fonovisa, ce apartine societatii Televisa. Aceasta l-a ajutat la inceputurile sale sa se transforme intr-unul dintre cei mai faimosi , artisti ai Americii Latine , din SUA , a unei parti din Europa si din lume , unde se asculta muzica spaniola . In 1998, Iglesias a inceput sa faca incursiuni pe piata muzicii in engleza , a inregistrat in aceasta limba si a obtinut succes astfel ca acum este recunoscut in toata lumea chiar si pe pietele unde muzica spaniola nu merge .

   A semnat un contract fara precedent cu Universal Music Group pentru aproape $50'000,000 (dls), pentru a realiza cu Universal Music latino discuri in spaniola , si cu Interscope Records discurile in engleza . Asa incat a avut 18 piese pe locul intai in Billboard Hot Latin Tracks (mai mult decat orice alt cantaret hispano in istorie ) Enrique Iglesias a vandut circa de 50 millones de copii discografice transformandu-se intr-unul din cei mai vanduti cantareti din lume . Enrique Iglesias este fiul cel mai mic al casatoriei dintre Julio Iglesias si Isabel Preysler, parintii sai au divortat in 1978 cand Enrique avea 3 ani . Are 9 frati si surori : Julio José IglesiasJr si Chabeli Iglesias copii ai aceleiasi casatorii dintre Iglesias si Preysler.

   Sora sa Tamara Falcó nascuta in urma casatoriei dintre Isabel Preysler si Marqués de Grinón Carlos Falcó, si sora sa Ana Boyer nascuta in urma casatoriei dintre Isabel Preysler si economistul si omul politic spaniol Miguel Boyer.

   Dinspre tata , are cinci frati si surori : Miguel, Rodrigo, gemenele Victoria si Cristina si micutul Gabriel, copii nascuti din casatoria lui Julio Iglesias cu Miranda Rijnsburger.

   Dupa ce organizatia terorista ETA i-a sechestrat bunicul, pe doctorul Julio Iglesias Puga, in Spania , Enrique Iglesias si fratele sau Julio José Iglesias, au fost nevoiti sa se desparta de mama lor Isabel Preysler pentru a se muta la Miami in 1982, si sa traiasca in casa tatalui lor . Enrique avea 7 ani . In SUA a adoptat partial cultura Americana . Enrique s-a produs pe scena inca din timpul colegiului , in spectacolul "Hello Dolly". , sub numele de Enrique Martínez. Acest nume a fost acela cu care a facut auditii pe la diverse case de discuri in Amerca Latina .Cateva luni mai tarziu, obtinu un contract cu Fonovisa si la 19 ani, aplecat sa traiasca la Toronto pentru ceva timp , pentru a putea incepe inregistrarile la primul sau CD, ascunzandu-se de parinti si lasandu-si incerta cariera universitara .

   In 1995, si-a lansat primul sau album in spaniola , album ce se numea "Enrique Iglesias", cu acest album isi incepea cariera unul dintre cei mai importanti artisti latino ai ultimei decade a secolului XX. In 1997, cariera lui Enrique avea un drum ascendant , cand si-a lansat discul "Vivir", si tot in acest an se aratara si inceputurile carierei sale interpretative de cantaret in limba engleza , a inregistrat cover-ul de la melodia "Only you/Solo en ti" al formatiei engleze Yazoo. In 1998 se lansa "Cosas del Amor" alt disc , in totalitate in spaniola , inainte de a-si incepe cariera de succes ca si cantaret de limba engleza .

   Inainte de 1999, Enrique a lansat o melodie ce se va transforma in primul sau succes in lumea anglofona . Cantecul "Bailamos" il purta pe Enrique pentru prima data in varful listei Billboard Hot 100 de la radio in USA si in restul lumii . Discul sau "Enrique" din 1999, a fost primul sau disc in intregime in engleza . Din el au fost extrase doua single-uri care l-au adus in varful listei Billboard Hot 100 , iar apoi in 2001 discul sau "Escape" va termina de consolidat “portretul “ superstelei de muzica . Dupa discul "Escape" urmara albumele "Quizás" in 2002 si "7 Seven" in 2003. Dupa ce si-a terminat turneul mondial de rasunet "7 World Tour", pe care l-a intreprins , in 2004, s-a retras pentru a face loc preocuparilor sale de compozitor si producator, precum si pentru a inregistra videoclipuri pentru importante campanii publicitare .

   Iunie 2007 a insemnat intoarcerea pe scena muzicala cu albumul "Insomniac", album care-l va propulsa pe Enrique Iglesias in primele locuri in preferintele publicului la nivel mondial . In Octombrie 2007 a inceput turneul "Insomniac World Tour" in Africa de Sud in acelasi loc unde s-a incheiat precedentul turneu "7 World Tour" .

   Pana in acest moment Enrique Iglesias are lansate 8 albume inedited si un disc recopilatoriu , ce l- a facut sa ocupe locul 1 in Billboard Latino , si care se numeste "1 95/08" .Acesta este albumul sau cu 5 discuri in spaniola si care-I povesteste traiectoria .

   Pana la aceasta ora toate discurile lui Enrique Iglesias au obtinut certificarea ca discuri de aur si platina in diverse tari si i-au oferit lui Iglesias mari succese si recunoasteri a valorii sale incluzand si premiile Grammy en 1997, Latin Grammy in 2003, "World Music Award" in 5 ocazii diferite si "American Music Award" in 3 ocazii intre multe altele .

   Dupa mai bine de 13 ani decand si-a inceput cariera de success , Enrique Iglesias continuua sa fie in top si sa fie idolul –in principal – al publicului adolescent si de varsta mai tanara . A reusit sa-si castige faima prin el insusi , fara sa uzeze de numele sau si a pus o distanta intre cariera tatalui si a lui . In ceea ce priveste relatiile sentimentale, a avut numeroase legaturi cu multe frumuseti faimoase ca : Sofía Vergara, Shannon Elizabeth, Christina Aguilera si Jennifer Love Hewitt, intre altele. Fara indoiala ca faima si-o datoreaza si si faptului ca a fost vazut adeseori insotit de multe dintre “frumusetile “momentului . Niciodata , insa, nu a facut publica vreuna din relatiile sale . Unica pe care Enrique a recunoscut-o oficial este aceea cu rusoaica Anna Kournikova cu care este din 21 decembrie 2001 , de cand inregistra video-ul "Escape", in Studiourile Universal.

   Dupa revista "Usa Weekly", in anul 2004 a avut loc nunta secreta a Annei cu Enrique , stire ce a fost confirmata de catre ex-tenismena care aparuse cu putin timp mai inainte cu un inel cu diamant evaluat la peste $5'000,000 de dolari (cadou de la Enrique ). Enrique , insa , a afirmat in nenumarate ocazii ca nu s-a casatorit si ca nu vrea sa o faca , deoarece considera casatoria ca ceva mult prea important pentru aceste timpuri , Desmintind cu aceste declaratii toate zvonurile . S-au scris numerate informatii referitoare la presupusa nunta , infidelitati si rupturi intre cei doi , dar Enrique prefera sa mentina o discretie absoluta in ceea ce priveste relatiile si viata lui privata.

   "Cosas del Amor" (1998). In 1998 odata cu realizarea celui de-al treila album al sau , intitulat "Cosas del Amor", album ce cuprinde piese de succes ca "Esperanza", si "Nunca te olvidare", incepe si turneul de promovare a acestui album .Turneul va fi sponsorizat de firma Mc Donalds, care de atunci i-a sponsorizat toate turneele . In 1999 Iglesias castiga "American Music Award" la categoria Artistul Latino preferat al anului , unde a concurat cu Ricky Martin si Los Tigres del Norte.

   Tot in 1999 Enrique a participat la filmul lui Will Smith : "Wild, Wild, West" cu melodia "Bailamos" , ajungand pentru prima oara pe primul loc in topurile engleze din SUA. Dupa marele success obtinut cu aceasta piesa , multe case de discuri erau interesate sa semneze un contract cu Enrique . In final cantaretul semna cu Interscope Records.

   Enrique Iglesias a inregistrat si a lansat primul sau album integral in engleza "Enrique", albumul avea si influente latino si includea si o piesa cantata in duet cu Whitney Houston, ce se numea "Could I have this kiss forever"si un cover al cantecului "Sad Eyes", al lui Bruce Springsteen. "Escape" (2001) .A doua editie a acestui disc continea si o piesa cantata cu Lionel Richie "To love a Woman". "Quizás" (2002) Cu acest album Enrique Iglesias a castigat Latin Grammy in anul 2003 pentru cel mai bun album pop ( "Mejor Album Pop") .


    Discografie

   Enrique Iglesias (1995)

1. No Llores Por Mí (Enrique Iglesias/Roberto Morales) — 4:00
2. Trapecista (Rafael Pérez-Botija) — 4:28
3. Por Amarte (Enrique Iglesias/Roberto Morales) — 4:05
4. Si Tú Te Vas (Enrique Iglesias/Roberto Morales) — 4:00
5. Si Juras Regresar (Rafael Pérez-Botija) — 4:21
6. Experiencia Religiosa (Chein García-Alonso) — 5:28
7. Falta Tanto Amor (Enrique Iglesas/Roberto Morales) — 3:54
8. Inalcanzable (Enrique Iglesias/Roberto Morales) — 3:34
9. Muneca Cruel (Rafael Pérez-Botija) — 4:20
10. Invéntame (Marco Antonio Solís) — 3:50

   Vivir (1997)

1. Enamorado Por Primera Vez (Enrique Iglesias) — 4:28
2. Al Despertar (Enrique Iglesias/Roberto Morales) — 4:15
3. Lluvia Cae (Enrique Iglesias/Rafael Pérez-Botija) — 4:35
4. Tu Vacío (Rafael Pérez-Botija) — 3:55
5. Sólo En Ti (Vince Clarke/Enrique Iglesias) — 3:31
6. Miente (Rafael Pérez-Botija) — 3:36
7. Viviré y Moriré (Enrique Iglesias) — 4:04
8. Volveré (Enrique Iglesias/Roberto Morales) — 4:37
9. El Muro (Rafael Pérez-Botija) — 4:15
10. Revolución (Chein García-Alonso) — 3:55

   Cosas del Amor (1998)

1. Nunca Te Olvidaré (Enrique Iglesias) — 4:23
2. Cosas del Amor (Rafael Pérez-Botija) — 4:22
3. Esperanza (Enrique Iglesias/Chein García-Alonso) — 3:12
4. Desnudo (Rafael Pérez-Botija) — 5:35
5. Contigo (Enrique Iglesias) — 5:18
6. Alguien Como Tú (Enrique Iglesias) — 4:47
7. Sirena (Rafael Pérez-Botija) — 4:57
8. Para de Jugar (Enrique Iglesias) — 5:01
9. Dicen Por Ahí (Mario Martinelli/Rafael Pérez-Botija/Enrique Iglesias) — 3:47
10. Ruleta Rusa (Rafael Pérez-Botija) — 4:12

   Enrique (1999)

1. "Rhythm Divine" (Paul Barry & Mark Taylor) — 3:29
2. "Be With You" (E. Iglesias, P. Barry, Mark Taylor) — 3:40

3. "I Have Always Loved You" (Rick Nowels, Billy Steinberg, Marie Claire D'ubaldo) — 4:24
4. "Sad Eyes" (Bruce Springsteen) — 4:08
5. "I'm Your Man" (Enrique Iglesias, Patrick Leonard) — 4:43
6. "Óyeme" (Enrique Iglesias, Billy Steinberg, Estefano, Rick Nowels) — 4:22
7. "Could I Have This Kiss Forever" (Diane Warren) — (duet with Whitney Houston) 4:21
8. "You're My #1" (Enrique Iglesias, Lester Mendez) — 4:29
9. "Alabao" (Enrique Iglesias, Chein Garcia, Rhett Lawrence) — 4:00
10. "Bailamos" (Wild Wild West) (Paul Barry & Mark Taylor) — 3:38

11. "Ritmo Total" (Paul Barry & Mark Taylor) — 3:29
12. "Más Es Amar" (Sad Eyes) (Bruce Springsteen) — 4:14
13. "No Puedo Más Sin Ti" (I'm Your Man) (Enrique Iglesias, Patrick Leonard) — 4:47

   Escape (2001)

1. "Escape" 3:28
2. "Don't Turn Off The Lights" 3:47
3. "Love to See You Cry" 4:07
4. "Hero" 4:24
5. "I Will Survive" 3:43
6. "Love 4 Fun" 3:15
7. "Maybe" 3:14
8. "One Night Stand" 4:11
9. "She Be the One" 3:36
10. "If the World Crashes" 4:45
11. "Escapar" ("Escape" - Spanish) 3:28
12. "No Apagues la Luz" ("Don't Turn Off the Lights" - Spanish) 3:48
13. "Héroe" ("Hero" - Spanish) 4:23
14. "Hero (Metro Mix)"† 4:17
15. "Maybe (Mark Taylor Mix)"‡ 3:10
16. "To Love a Woman" - with Lionel Richie‡ 3:53

   Quizás (2002)

1. Tres Palabras (Gerardo "Cachorro" López/Sandra Baylac/Sebastian Schon) — 4:23
2. Para Qué La Vida (Chein García-Alonso/Lester Mendez/Enrique Iglesias) — 4:05
3. La Chica de Ayer (Antonio Vega) — 3:58
4. Mentiroso (Chein García-Alonso/Enrique Iglesias) — 3:55
5. Quizás (Lester Mendez/Enrique Iglesias) — 4:11
6. Pienso en Ti (Rafael Pérez-Botija/Enrique Iglesias) — 4:18
7. Marta (Rafael Pérez-Botija/Enrique Iglesias) — 4:23
8. Suéltame las Riendas (Chein García-Alonso/Enrique Iglesias) — 3:55
9. Mamacita (Chein García-Alonso/Lester Mendez/Enrique Iglesias) — 4:52
10. Mentiroso [Mariachi] (Chein García-Alonso/Enrique Iglesias) — 3:51
11. No Apagues La Luz (Kara DioGuardi/Enrique Iglesias/Steve Morales/David Siegel) — 3:49

   7 (2003)

1. "Not in Love" 3:42
2. "The Way You Touch Me" 3:50
3. "Say It" 4:21
4. "California Callin'" 3:48
5. "Addicted" 5:00

6. "Break Me, Shake Me" 3:38
7. "Free" 3:35
8. "Be Yourself" 4:38
9. "Wish You Were Here (With Me)" 4:13
10. "You Rock Me" 3:43
11. "Roamer" 3:56
12. "Live It Up Tonight" 4:11
13. "Quiet Moment Track" 0:04
14. "Adicto" ("Addicted" - Spanish) 5:00
15. "Not In Love" (featuring Kelis) 3:42

   Insomniac (2007)

1. "Ring My Bells" - 3:56
2. "Push" (feat. Lil Wayne) - 3:53
3. "Do You Know? (The Ping Pong Song)" - 3:40
4. "Somebody's Me" - 4:00
5. "On Top of You" - 3:40
6. "Tired of Being Sorry" - 4:03
7. "Miss You" - 3:23

8. "Wish I Was Your Lover" - 3:25
9. "Little Girl" - 3:47
10. "Stay Here Tonight" - 4:15
11. "Sweet Isabel" - 3:15
12. "Don't You Forget About Me" - 3:12
13. "Dímelo" (Spanish version of "Do You Know? (The Ping Pong Song)") - 3:39
14. "Alguien Soy Yo" (Spanish version of "Somebody's Me") - 4:00
15. "Amigo Vulnerable" (Spanish version of "Tired of Being Sorry")
STIRI

Stiri

STIRI LOCALE
Top Stiri
Actualitatea 
Oferta Publicitate Online

UTILE

Info trafic
SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 7:30
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (7:30) nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

În jurul orei 5:30, în judeţul Iaşi, pe DN28 Iaşi - Albiţa, în zona Deleni, un autotren s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Conducătorul auto a suferit răni minore. Cauza probabilă a accidentului a fost oboseala la volan. Traficul rutier nu este afectat, însă, în momentul în care autotrenul va fi ridicat cu ajutorul unei automacarale, este posibil ca circulaţia să fie restricţionată pe o bandă.

Pe DN66 Bumbeşti Jiu – Petroşani, drum pe care se execută lucrări între kilometrii 93+500 de metri şi 126, traficul rutier se întrerupe de luni până vineri, în intervalele orare 7:00-12:00 şi 14:00-19:30. Pe respectivul segment de drum, în perioadele în care traficul rutier nu este întrerupt, se circulă cu unele restricţii.

Rute ocolitoare:

DN67 Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea, DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu - Sebeş - Simeria, DN66 Simeria - Haţeg - Petroşani;
DN67 Târgu Jiu - Drobeta-Turnu Severin, DN6 Drobeta-Turnu Severin - Orşova - Caransebeş, DN68 Caransebeş - Haţeg, DN66 Haţeg - Petroşani;
DN66 Târgu Jiu - Filiaşi, DN6 Filiaşi - Strehaia - Drobeta-Turnu Severin - Orşova - Caransebeş, DN68 Caransebeş - Haţeg, DN66 Haţeg - Petroşani.
În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN68A Lugoj - Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului. Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A).

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona Siriu, la kilometrul 81, unde se produsese o alunecare de teren, se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. A fost impusă şi restricţie de viteză de 10 km/h. Restricţii similare există şi pe viaductul Stânca Teherău (tot pe DN10), din cauza degradării grinzilor.

Rute ocolitoare:

DN1B Buzău - Ploieşti, DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele;
DN10, km 47+100, DJ102B Cislău, Gura Bâscei - Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.
În judeţul Suceava, pe DN2E Marginea - Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza surpării unui podeţ.

Rută ocolitoare pentru traficul greu: DN17 Păltinoasa - Suceava, DN2 Suceava - intersecţie cu DN2H, DN2H Milişăuţi - Rădăuţi, DN17A Rădăuţi - Marginea.

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş - Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi - Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Până în data de 14 noiembrie 2014, pe DN57 Oraviţa - Moraviţa este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 25 de tone, din cauza degradării suprafeţei carosabile în urma precipitaţiilor abundente de la sfârşitul lunii iulie. Ruta ocolitoare pentru aceată categorie de autovehicule este DN59 Moraviţa - Voiteg, DN58B Voiteg - Reşiţa, DN58 Reşiţa - Anina - intersecţie cu DN57B - Oraviţa.

Tot pe DN57, în judeţul Mehedinţi, pe segmentul Eşelniţa - Dubova, se circulă pe o bandă, alternativ în locurile în care drumul a fost afectat de viituri sau alunecări de teren.

În județul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone, din cauza unui pod avariat de o viitură.

Amintim că în perioada 1 noiembrie 2014 - 30 iunie 2015, DN7C-Transfăgărăşan este închis (conform regulamentului de funcţionare nr. 524/1995) de la kilometrul 104+000 (Piscu Negru) până la kilometrul 130+800 (cabana Bâlea Cascadă). În judeţul Argeş rămân deschise tronsoanele Bascov (km 0+000) - Piscu Negru (km 104+000), iar în judeţul Sibiu cabana Bâlea Cascadă (km 130+800) - intersecţia cu DN1-zona Cârţişoara (km 151 +955).

Pe DN1 Bucureşti – Braşov, restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, se aplică, pe toată perioada anului, de luni până joi în intervalul orar 6:00 – 22:00, iar de vineri până duminică pe tot parcursul acestor zile (în intervalul orar 0:00 – 24:00).

Având în vedere că pentru astăzi Administraţia Naţională de Meteorlogie a prognozat ploaie îndeosebi în sudul ţării, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, mai redusă în curbe, să folosească luminile de întâlnire şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.
POLITIAROMANA.RO

Stiri din trafic Meteo
21-12-2014 08:00
Bucuresti 1.3°C
Constanta 4.7°C
Timisoara 0.6°C
Cluj Napoca 2.9°C
Galati 1.6°C
Brasov 1.0°C
Craiova 1.6°C
Ploiesti -1.5°C
Braila 1.6°C
Oradea 1.8°C
Arad 1.0°C
Pitesti 0.0°C
Baia Mare 4.0°C
Buzau 1.0°C
Satu Mare 3.0°C
Botosani 3.0°C
Piatra Neamt 1.1°C
Ramnicu Valcea 1.0°C
Drobeta Turnu Severin 5.0°C
Suceava 4.9°C
Curs valutar
19/12/2014
EUR4.47500.0045
USD3.64740.0224
XAU140.3926-0.7550
CHF3.71750.0038
CAD3.14590.0171
GBP5.71120.0391
MDL0.23230.0017
XDR5.30380.0208
Convertor valutar
din in

 


Oferta Publicitate Online
Calendarul zilei
1917 - S-a nascut Heinrich Boll, romancier interesat de problemele societatii germane postbelice, primul scriitor german, de dupa al doilea razboi mondial, caruia i-a fost decernat Premiul Nobel pentru Literatura - 1972 (romanele "Tablou de grup cu doamna", "Parerile unui clovn") (m.16.07.1985).
1940 - S-a nascut Frank Zappa, muzician rock american (Mothers Of Invention).
1955 - A luat fiinta Teatrul de Stat de Opereta (azi Teatrul Muzical) din Brasov.
Cugetarea zilei, citate, ganduri celebre
Gandire
Gandirea este, sau s-ar cuveni sa fie, o stare de raceala si de calm, iar sarmanele noastre inimi palpita si sarmanul nostru creier zvacneste prea tare pentru asta. Herman Melville
Citeste si altele Recomandari literare Curiozitati, Stiati ca?
Recorduri
Cu cei 36 de metri ai sai, vehiculul americanului Jay Ohreberg este cea mai lunga limuzina din lume. Dotata cu o mini piscina, cu un bar si un pat pentru doua persoane, mult prea lunga masina va avea mari probleme atat la parcare cat si in mers, caci la viraje prea stranse ar putea derapa foarte usor. desigur dupa ce va obtine omologarea, caci autoritatile americane interzic accesul pe drumurile publice a unor vehicule mai lungi de 12m.

Citeste si altele
Teste psihologice de personalitate, teste de compatibilitate pentru cupluri, test Iq, viata anterioara, puteri paranormale, numere norocoase, zodiac chinezesc 1. Test IQ
2. Aflati cine ati fost in viata anterioara
3. Aflati numerele Dvs. norocoase la loto
4. Aflati ce va rezerva viitorul
5. Aflati ce profesie vi se potriveste?
6. Zodiacul chinezesc si destinul Dvs.
7. Sunteti o persoana longeviva?
8. Aflati daca aveti puteri paranormale
9. Sunteti multumit(a) de persoana dumneavoastra?
10. Test de compatibilitate in cuplu
Vezi toate testele
FELICITARI VIRTUALE felicitari virtuele Felicitari virtuale » 1-8 Martie
felicitari virtuele Felicitari Virtuale » Paste
felicitari virtuele Felicitari virtuale » Halloween
felicitari virtuele Felicitari virtuale » Craciun
felicitari virtuele Felicitari virtuale » Anul Nou
felicitari virtuele Felicitari virtuale » de dor
felicitari virtuele Felicitari Virtuale » dragoste
felicitari virtuele Felicitari virtuale » aniversari
felicitari virtuele Felicitari virtuale » animalute

TIMP LIBER

 
Gold FM Romania - SUS

Stiri

arhiva stiri preluare stiri Citeste stiri din:

Aboneaza-te la fluxul de stiri

Proiect realizat de ROSTCLUB - constructie site | promovare site | productie spoturi audio | productie spoturi video © Copyright ROSTCLUB All Rights Reserved.