RADIO ONLINE

MUZICA

Descarca gratis muzica - versuri, discorgafii Descarca gratis muzica veche - discografii celebre si versuri ale celor mai indragite melodii: 1, 2, 3... A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
BIOGRAFII SI DISCOGRAFII:


Biografii - discografii ...citeste tot
Vezi toate biografiile Oferta Publicitate radio TV

BIOGRAFIE - DISCOGRAFIE ELVIS PRESLEY:

ELVIS PRESLEY


   Elvis Presley (n. 8 ianuarie 1935 - d. 16 august 1977) a fost un cântăreţ şi actor american, cunoscut frecvent ca Regele Rock 'n' Roll-ului.

    Copilaria

   În ziua de 8 ianuarie 1935, în Tupelo, un mic orăşel din statul american Mississippi, într-o casă modestă, Gladys Presley aduce pe lume doi gemeni. Primul, Jesse Garon s-a născut mort, dar cel de-al doilea, Elvis Aaron Presley s-a născut fără probleme, devenind singurul copil al familiei. Copilul a crescut în mijlocul familiei, alături de rudele care locuiau în aceeaşi zonă a oraşului Tupelo. Deşi trăiau în condiţii grele, totuşi Vernon şi Gladys Presley se străduiau să-i asigure cele necesare micului Elvis, care devenise acum centrul atenţiei celor doi.

   În Tupelo, Elvis are şi primele contacte cu muzica. De mic cânta în corul bisericii împreună cu familia, muzica şi predicile înrădăcinându-se adânc în modul de a gândi al muzicianului. Tot în oraşul natal are pentru prima dată ocazia de a-i asculta pe blues-manii negri, care vor avea o mare influenţă asupra tânărului, alături de muzica country din programele radio pe care le asculta întreaga familie.

   Prima apariţie pe scenă are loc la vârsta de doar 10 ani, când cântă Old Shep în cadrul unui concurs de tinere talente organizat în Tupelo, cu ocazia târgului Mississippi-Alabama Fair and Diary Show, câştigând premiul al doilea (cinci dolari şi posibilitatea de intra gratis la toate atracţiile târgului). La această vârstă, primeşte în dar şi prima chitară, părinţii neputându-şi permite bicicleta mult dorită de fiu. În 1948, cu ocazia serbării de final a anului şcolar, micul Elvis cânta la chitară şi voce piesa Leaf on a Tree (O frunză într-un copac).

   Nu după mult timp se mută în nordul oraşului Memphis, în încercarea părinţilor săi de a-şi croi o viaţă mai bună. Aici munceşte în diferite locuri pentru a sprijinii financiar familia, în paralel urmând liceul şi continuând să cânte la chitară. Îşi lasă părul lung (în comparaţie cu standardele vremii) şi perciunii să crească, ceea ce îl face să se distingă de ceilalţi adolescenţi. Participă la un concurs de talente, unde, cântând la chitară într-un stil considerat dur şi agresiv, primeşte mai multe aplauze decât toţi ceilalţi, câştigând premiul întâi.

    Începutul carierei muzicale

   După absolvirea liceului, munceşte în diferite fabrici din oraş, iar în 1953 înregistrează primul demo la Memphis Recording Service (mai târziu cunoscut sub numele de Sun Studio) contra sumei de patru dolari. Acesta conţine piesele My Happiness (Bucuria mea) şi That's When Your Heartaches Begin (Atunci încep durerile tale de inimă) şi este făcut cadou mamei sale. La începutul anului 1954 înregistrează un al doilea demo la acelaşi studio, iar în vară la sugestia patronului - Marion Keisker - înregistrează o serie de cinci single-uri printre care şi celebrul That's All Right alături de Scotty Moore (chitară) şi Bill Black (bas). Alături de aceştia obţine contracte în mici cluburi din Sud continuând totodată să lucreze şi la Crown Electric. După ce este respins la preselecţia pentru Grand Ole Opry fiind îndrumat de organizatori să se întoarcă la slujba sa de conducător de camioane, i se oferă un contract pe un an de zile pentru a cânta în fiecare săptămână în cadrul programului Louisiana Hayride realizat de KWKH Radio, principalul concurent al Grand Ole Opry. Aici îl întâlneşte pe Colonel Tom Parker, promotor şi manager cu care în 1955 va semna un contract.

   În noiembrie 1955, Elvis semnează cu RCA Records, Colonel Parker negociind vânzarea tuturor înregistrărilor făcute la Sun Studio de către interpret contra imensei (în acele vremuri) sume de 40.000 de dolari plus un bonus de 5.000 de dolari pentru Presley. Cele cinci single-uri au fost relansate de către RCA, Elvis devenind cel mai mediatizat nou interpret din industria muzicală. Pe 10 ianuarie 1956, Elvis participa la o sesiune de înregistrări în studioul RCA din Nashville alături de grupul back in vocals Jordanaires, unde printre alte piese va înregistra şi Heartbreak Hotel. Single-ul Heartbreak Hotel / I Was The One este promovat de RCA şi a fost vândut în peste 300.000 de exemplare numai în primele trei săptămâni, fiind şi primul single al lui Elvis ce va înregistra vânzări de peste un milion de exemplare, aducându-i interpretului primul disc de aur.


    Familia

   28 ianuarie 1956 este momentul primei sale apariţii într-o emisiune de televiziune Stage Show la CBS. Tot în acest an îi apare şi primul album intitulat Elvis Presley, care a ajuns foarte repede pe prima poziţie în Billboard 200 şi a rămas acolo timp de zece săptămâni. Semnează un contract pe şapte ani cu Paramount Pictures, apare la The Steve Allen Show la NBC unde cântă Hound Dog, continuă să concerteze în toată America, lansează single după single şi semnează un contract pentru o serie de trei apariţii la Ed Sullivan Show contra sumei record, în acel moment, de 50.000 de dolari. Pe 26 septembrie este proclamată Ziua Elvis Presley în oraşul natal Tupelo, iar la mijlocul lui noiembrie are loc premiera primului său film - Love Me Tender.

Pelicula are un succes imens, iar Elvis primeşte recenzii favorabile din partea criticilor. A fost un an extraordinar pentru copilul minune al Americii, vânzările de pe urma numelui lui Elvis ajungând la un total de 22 de milioane de dolari, nemaivorbind de avântul pe care cariera sa l-a luat atât din punct de vedere muzical cât şi actoricesc.

   Începutul anului 1957 îl găseşte lucrând la al doilea său film - Loving You. În martie cumpără Graceland, atât pentru el cât şi pentru familia sa, iar în mai începe lucrul la filmul Jailhouse Rock.

Totodată cântă pentru prima data în Canada şi Hawaii, filmează King Creole la începutul anului 1958, apoi este recrutat în armata Statelor Unite pentru satisfacerea stagiului militar.

   Pe 14 august 1958, Gladys Presley moare de hepatită, la doar 46 de ani. Elvis rămâne profund îndurerat. În noiembrie 1959 o cunoaşte pe Priscilla Ann Beaulieu, fată vitregă a căpitanului Joseph Beaulieu, ce tocmai fusese transferat din Texas la Weisenbadem Air Force Base unde Elvis fusese repartizat. Aceasta, în vârstă de 14 ani şi jumătate îi va deveni mai târziu soţie. La începutul lui martie 1960 este lăsat la vatră şi începe să lucreze la noul album întitulat Elvis is Back (Elvis s-a întors). începe filmările la GI Blues iar mai târziu la Flaming Star şi Wild in the Country.

    Elvis ca actor

   În 1961 filmează Blue Hawaii,în 1962Follow that Dream şi Kid Gallahad, Girls! Girls! Girls!in 1963It Happened at the World's Fair. Până în 1969 mai joacă in filme precum:

  - Fun In Acapulco(1963)
  - Viva Las Vegas(1963)

  - Kissin' Cousins(1964)
  - Roustabout(1964)
  - Girl Happy (1965)
  - Tickle Me(1965)
  - Harum Scarum(1965)
  - Frankie And Johnny (1966)
  - Paradise,Hawaiian Style (1966)
  - Spinout(1966)
  - Easy Come,Easy Go(1967)
  - Double Trouble(1967)
  - Clambake (1967)
  - Stay away,Joe (1968)
  - Speedway (1968)
  - Live a little,Love a little(1968)
  - Charro!(1969)
  - The trouble with girls(1969)
  - Change of habit(1969)

   În toată această perioadă, Elvis continuă să lanseze single-uri şi albume ce ating primele zece poziţii in topul Billboard. Pe 1 mai 1967 Elvis se căsătoreşte cu Priscilla Beaulieu în Las Vegas, iar pe 1 februarie 1968 se naşte Lisa Marie Presley, singurul lor copil.

    Revenirea la muzica

   Totuşi, la sfârşitul anului 1968 revine în Memphis unde înregistrează două albume extraordinare - From Elvis in Memphis şi From Memphis to Vegas, From Vegas to Memphis - ce vor conţine printre altele marile hituri In the Ghetto, Suspicious Minds, Don't Cry Daddy şi Kentucky Rain. În martie 1969, Presley se reîntoarce pe platourile de filmare pentru ceea ce va fi ultimul său film - It is a Change Of Habit.

   În august susţine în Las Vegas o serie de spectacole ce va stabili un nou record în ceea ce priveşte audienţa concertelor ce aveau loc în oraşul cazinourilor. La sfârşitul anului 1969 este lansat single-ul Suspicious Minds care devine primul lui single ce ajunge pe locul întâi în topul Billboard de la Good Luck Charm în 1962. În februarie 1970 înregistrează un album live în Las Vegas ce poartă numele On Stage. În noiembrie, acelaşi an, apare documentarul That's The Way It Is ce are un mare succes atât din punctul de vedere al criticilor cât şi al încasărilor.

   Din acest moment şi până în august 1977, viaţa lui Elvis este un şir nesfârşit de concerte şi turnee, apariţii la emisiuni de televiziune, înregistrări de albume, atât de studio cât şi live, şi de single-uri. Singurul lucru notabil este divorţul de Priscilla în octombrie 1973, care s-a mutat după scurt timp din reşedinţa de la Graceland împreună cu fiica lor, Lisa Marie. Stresul turneelor şi lipsa de odihnă încep să-şi spună cuvântul, Elvis având nevoie de mai multe spitalizări. Tot în această perioadă începe să ia diverse pastile energizante şi tot felul de alte droguri. Pe 16 august 1977, întors la Graceland, Elvis pregăteşte ultimele detalii în legătură cu spectacolul ce avea să-l susţină în Portland (Maine) a doua zi şi apoi se retrage pentru a se odihni. Este găsit mort a doua zi dimineaţa în urma unui infarct miocardic. Vestea se răspândeşte cu rapiditate, întreaga lume fiind în stare de şoc.

    Importanţă şi evenimente postmortem

   Timp de 22 de ani, Regele Rock-and-Roll-ului s-a pus în slujba muzicii şi a celor din jurul său. 31 de filme şi 2 documentare, 64 de albume de studio sau live, 149 de single-uri şi nenumărate concerte; acestea sunt doar câteva din cifrele ce pot caracteriză o carieră fantastică, din care puţine realizări lipsesc. Poate doar un turneu în Europa, Asia sau Australia dar până la urmă şi acestea au fost realizate: în 1997, cu ajutorul tehnologiei s-a pus în scena un concert extraordinar numit Elvis in Concert '97 în Memphis la Mid-South Colloseum. Elvis a fost acompaniat de peste 30 dintre foştii săi colegi de turnee împreuna cu Orchestra Simfonica din Memphis. Ulterior, în 1999 a avut loc un turneu şi în Europa.

   Sute de discuri de aur sau platină primite pentru numărul record de discuri vândute (peste un miliard), 14 nominalizări la premiile Grammy, dintre care trei câştigate (pentru albumul How Great Thou Art - 1967, albumul He Touched Me - 1972 şi pentru înregistrarea live a cântecului How Great Thou Art - 1974), premiul pentru întreaga carieră decernat la vârsta de numai 36 de ani sau primirea din partea United States Junior Chamber of Commerce în 1971 a titlului de Unul dintre cei zece cei mai merituoşi tineri ai naţiunii sunt numai câteva din onorurile pe care le-a primit Elvis Presley.

   Postmortem, în 1984 i s-a decernat de către Blues Fundation din Memphis premiul W.C. Handy pentru păstrarea în viaţă a blues-ului în muzica sa. În 1986 a fost în primul grup de cântăreţi ce a intrat în Rock-and-Roll Hall of Fame, iar în 1998 a fost introdus în Country Music Hall of Fame. În 2001, odată cu intrarea sa în Gospel Music Hall of Fame, Presley a devenit singurul interpret membru al tuturor celor trei anuale. În 1992, Serviciul Poştal American a anunţat că imaginea lui Elvis va apărea pe un timbru poştal comemorativ. Acesta a fost lansat pe 8 ianuarie 1993 şi îl înfăţişează pe Regele Rock-and-Roll-ului în postura tânărului cântăreţ de la mijlocul anilor 1950.

   În final, dar nu şi în ultimul rând, se poate vorbi despre ceea ce este mai puţin cunoscut vis-a-vis de omul Elvis. Este ştiut faptul că acesta avea obiceiul de a dărui Cadillac-uri, bani şi bijuterii, de multe ori sub impulsul momentului. Ceea ce este mai puţin ştiut este faptul că pe lângă concertele de caritate pe care le dădea periodic, mai avea obiceiul de a-i întreţine pe cei din jurul lui: prieteni, familie, chiar şi oameni străini, plătindu-le facturile şi datoriile, spitalizările, cumpărându-le case sau întreţinându-le familiile. Mulţi ani de zile acesta a dăruit mai mult de o mie de dolari pe an fiecăruia dintre chitariştii ce locuiau în Memphis, iar activitatea caritabilă a acestuia continuă şi în zilele noastre prin intermediul Elvis Presley Charitable Foundation.


    Discografie

   Elvis Presley (1986)

   Side One

1. Blue Suede Shoes Carl Perkins 1:58
2. I'm Counting on You Don Robertson 2:24
3. I Got A Woman Ray Charles and Renald Richard 2:23
4. One-Sided Love Affair Bill Campbell 2:09
5. I Love You Because Leon Payne 2:42
6. Just Because Sydney Robin, Bob Shelton, Joe Shelton 2:32

   Side Two

1. Tutti Frutti Dorothy LaBostrie and Richard Penniman 1:58
2. Trying to Get to You Rose Marie McCoy and Margie Singleton 2:31
3. I'm Gonna Sit Right Down and Cry (Over You) Howard Biggs and Joe Thomas 2:01
4. I'll Never Let You Go (Lil' Darlin') Jimmy Wakely 2:24
5. Blue Moon Richard Rodgers and Lorenz Hart 2:31
6. Money Honey Jesse Stone 2:34

   Elvis (1956)

   Side One

1. Rip It Up Robert Blackwell and John Marascalco 1:50
2. Love Me Jerry Leiber and Mike Stoller 2:41
3. When My Blue Moon Turns to Gold Again Gene Sullivan and Wiley Walker 2:18
4. Long Tall Sally Robert Blackwell, Enotris Johnson, Richard Penniman 1:51
5. First in Line Aaron Schroeder and Ben Weisman 3:21
6. Paralyzed Otis Blackwell and Elvis Presley 2:18

   Side Two

1. So Glad You're Mine Arthur Crudup 2:18
2. Old Shep Red Foley 4:10
3. Ready Teddy Robert Blackwell and John Marascalco 1:55
4. Anyplace Is Paradise Joe Thomas 2:26
5. How's the World Treating You? Chet Atkins and Boudleaux Bryant 2:23
6. How Do You Think I Feel Webb Pierce and Wiley Walker 2:10

   Elvis' Christmas Album (1957)

   Side One

1. Santa Claus Is Back In Town Jerry Leiber and Mike Stoller 2:22
2. White Christmas Irving Berlin 2:23
3. Here Comes Santa Claus Gene Autry and Oakley Haldeman 1:54
4. I'll Be Home for Christmas Buck Ram, Kim Gannon, Walter Kent 1:53
5. Blue Christmas Bill Hayes and Jay Johnson 2:07
6. Santa Bring My Baby Back (to Me) Aaron Schroeder and Claude DeMetruis 1:54

   Side Two

1. O Little Town of Bethlehem Phillips Brooks and Lewis H. Redner 2:35
2. Silent Night Joseph Mohr and Franz Gruber 2:23
3. (There'll Be) Peace in the Valley (For Me) Thomas A. Dorsey 3:22
4. I Believe Ervin Drake, Irvin Graham, Jimmy Shirl, Al Stillman 2:05
5. Take My Hand, Precious Lord Thomas A. Dorsey 3:16
6. It Is No Secret (What God Can Do) Stuart Hamblen 3:53

   Elvis Is Back! (1960)

   Side One

1. Make Me Know It Otis Blackwell 1:58
2. Fever John Davenport and Eddie Cooley 3:31
3. The Girl of My Best Friend Beverly Ross and Sam Bobrick 2:21
4. I Will Be Home Again Bennie Benjamin, Raymond Leveen, Lou Singer 2:33
5. Dirty Dirty Feeling Jerry Leiber and Mike Stoller 1:35
6. Thrill of Your Love Stan Kesler 2:59

   Side Two

1. Soldier Boy David Jones and Theodore Williams Jr. 3:04
2. Such A Night Lincoln Chase 2:58
3. It Feels So Right Fred Wise and Ben Weisman 2:09
4. Girl Next Door Went a-Walking Bill Rise and Thomas Wayne 2:12
5. Like A Baby Jesse Stone 2:38
6. Reconsider Baby Lowell Fulsom 3:39

   His Hand in Mine (1960)

1. "His Hand in Mine" (Mosie Lister) - 3:19
2. "I'm Gonna Walk Dem Golden Stairs" (Cully Holt) - 1:52
3. "In My Father's House" (Aileene Hanks) - 2:06
4. "Milky White Way" (Traditional, arranged by Elvis Presley) - 2:15
5. 'Known Only To Him" (Stuart Hamblen) - 2:08
6. "I Believe In The Man In The Sky" (Richard Howard) - 2:12
7. "Joshua Fit The Battle" (Traditional, arranged by Elvis Presley) - 2:41
8. "He Knows Just What I Need" (Mosie Lister) - 2:13
9. "Swing Down Sweet Chariot" (Traditional, arranged by Elvis Presley) - 2:34
10. "Mansion over the Hilltop" (Ira Stanphill) - 2:57
11. "If We Never Meet Again" (Albert E. Brumley) - 1:59
12. "Working on the Building" (Hoyle/Bowles) - 1:52

   Something for Everybody (1961)

   Side One

1. There's Always Me Don Robertson 2:16
2. Give Me the Right Fred Wise and Norman Blagman 2:32
3. It's A Sin Fred Rose and Zeb Turner 2:39
4. Sentimental Me James T. Morehead and James Cassin 2:31
5. Starting Today Don Robertson 2:03
6. Gently Murray Wisell and Edward Lisbona 2:15

   Side Two

1. I'm Comin' Home Charlie Rich 2:20
2. In Your Arms Aaron Schroeder and Wally Gold 1:50
3. Put the Blame On Me Fred Wise, Kay Twomey, Norman Blagman 1:57
4. Judy Teddy Redell 2:10
5. I Want You With Me Woody Harris 2:13
6. I Slipped, I Stumbled, I Fell Fred Wise and Ben Weisman 1:35

   Pot Luck (1962)

   Side One

1. Kiss Me Quick Doc Pomus and Mort Shuman 2:46
2. Just for Old Time Sake Roy C. Bennett and Sid Tepper 2:08
3. Gonna Get Back Home Somehow Doc Pomus and Mort Shuman 2:27
4. (Such An) Easy Question Otis Blackwell and Winfield Scott 2:18
5. Steppin' Out of Line Fred Wise, Ben Weisman, Dolores Fuller 1:54
6. I'm Yours Hal Blair and Don Robertson 2:21

   Side Two

1. Something Blue Paul Evans and Al Byron 2:57
2. Suspicion Doc Pomus and Mort Shuman 2:34
3. I Feel That I've Known You Forever Doc Pomus and Alan Jeffreys 1:39
4. Night Rider Doc Pomus and Mort Shuman 2:08
5. Fountain of Love Bill Giant and Jeff Lewis 2:12
6. That's Someone You Never Forget Elvis Presley and Red West 2:47

   How Great Thou Art (1967)

1. "How Great Thou Art" (Stuart K. Hine, original by Carl Boberg)
2. "In The Garden" (C. Austin Miles)
3. "Somebody Bigger Than You and I" (Sonny Burke, Hy Heath, John Lange)
4. "Farther Along" (Traditional, arranged by Elvis Presley)
5. "Stand By Me" (Traditional, arranged by Elvis Presley, original by Charles Tindley)
6. "Without Him" (Mylon R. LeFevre)
7. "So High" (arranged by Elvis Presley)
8. "Where Could I Go But To The Lord" (James B. Coats)
9. "By and By" (Traditional, arranged by Elvis Presley)
10. "If The Lord Wasn't Walking By My Side" (Henry Slaughter)
11. "Run On" (Traditional, arranged by Elvis Presley)
12. "Where No One Stands Alone" (Mosie Lister)
13. "Crying In The Chapel" (Artie Glenn)

   From Elvis in Memphis (1969)

   Side One

1. Wearin' That Loved On Look Dallas Frazier and A.L. Owens 2:46
2. Only the Strong Survive Jerry Butler, Kenny Gamble, Leon Huff 2:42
3. I'll Hold You in My Heart (Till I Can Hold You in My Arms) Eddy Arnold, Thomas Dilbeck, Vaughan Horton 4:34
4. Long Black Limousine Bobby George and Vern Stovall 3:38
5. It Keeps Right On A-Hurtin' Johnny Tillotson 2:36
6. I'm Movin' On Hank Snow 2:43

   Side Two

1. Power of My Love Bernie Baum, Bill Giant, Florence Kaye 2:36
2. Gentle On My Mind John Hartford 3:21
3. After Loving You Janet Lantz and Eddie Miller 3:05
4. True Love Travels On A Gravel Road Dallas Frazier and A.L. Owens 2:38
5. Any Day Now Burt Bacharach and Bob Hilliard 2:59
6. In the Ghetto Mac Davis 2:45

   From Memphis to Vegas/From Vegas to Memphis (1969)

   Side One: Elvis In Person at the International Hotel

1. Blue Suede Shoes Carl Perkins 2:06
2. Johnny B. Goode Chuck Berry 2:12
3. All Shook Up Otis Blackwell and Elvis Presley 2:15
4. Are You Lonesome Tonight? Lou Handman and Roy Turk 3:16
5. Hound Dog Jerry Leiber and Mike Stoller 1:53
6. I Can't Stop Loving You Don Gibson 3:19
7. My Babe Willie Dixon 2:12

   Side Two: Elvis In Person at the International Hotel

1. Mystery Train / Tiger Man Junior Parker and Sam Phillips / Joe Hill Louis and Lewis Burns 3:46
2. Words Robin Gibb, Barry Gibb, Maurice Gibb 2:46
3. In the Ghetto Mac Davis 2:56
4. Suspicious Minds Mark James 7:46
5. Can't Help Falling In Love George Weiss, Hugo Peretti, Luigi Creatore 2:12

   Side Three: Back In Memphis

1. Inherit the Wind Eddie Rabbitt 2:56
2. This Is the Story Calvin Arnold, David Martin, Geoff Morrow 2:28
3. Stranger In My Own Home Town Percy Mayfield 4:23
4. A Little Bit of Green Calvin Arnold, David Martin, Geoff Morrow 3:21
5. And the Grass Won't Pay No Mind Neil Diamond 3:08

   Side Four: Back In Memphis

1. Do You Know Who I Am Bobby Russell 2:47
2. From A Jack To A King Ned Miller 2:23
3. The Fair's Is Moving On Guy Fletcher and Doug Flett 3:07
4. You'll Think of Me Mort Shuman 3:58
5. Without Love Danny Small 2:51

   Elvis Country (I'm 10,000 Years Old) (1971)

   Side One

1. Snowbird Gene MacLellan 2:17
2. Tomorrow Never Comes Johnny Bond and Ernest Tubb 4:07
3. Little Cabin on the Hill Bill Monroe and Lester Flatt 1:58
4. Whole Lotta Shakin' Goin' On Dave "Curly" Williams and Sunny David 3:10
5. Funny How Time Slips Away Willie Nelson 4:32
6. I Really Don't Want to Know Howard Barnes and Don Robertson 2:59

   Side Two

1. There Goes My Everything Dallas Frazier 3:10
2. It's Your Baby You Rock It Shirl Milete and Nora Fowler 3:04
3. The Fool Naomi Ford and Lee Hazlewood 2:34
4. Faded Love Bob Wills and Johnnie Lee Wills 3:19
5. I Washed My Hands In Muddy Water Joe Babcock 3:54
6. Make the World Go Away Hank Cochran 3:46

   Love Letters from Elvis (1971)

1. "Love Letters" (Edward Heyman, Victor Young) – 2:53
2. "When I'm Over You" (Shirl Milete) – 2:28
3. "If I Were You" (Nelson) – 3:01
4. "Got My Mojo Working" (Preston Foster) – 4:36
5. "Heart of Rome" (Alan Blaikley, Ken Howard, Stephens) – 2:56
6. "Only Believe" (Rader) – 2:50
7. "This Is Our Dance" (Les Reed, Stephens) – 3:16
8. "Cindy, Cindy" (Fuller, Kaye, Ben Weisman) – 2:32
9. "I'll Never Know" (Karger, Wayne, Ben Weisman) – 2:25
10. "It Ain't No Big Thing (But It's Growing)" (Hall, Merritt, Merritt) – 2:49
11. "Life" (Shirl Milete) – 3:10

   Elvis Sings the Wonderful World of Christmas (1971)

1. O Come, All Ye Faithful
2. The First Noel
3. On A Snowy Christmas Night
4. Winter Wonderland
5. The Wonderful World Of Christmas
6. It Won't Seem Like Christmas (Without You)
7. I'll Be Home On Christmas Day
8. If I Get Home On Christmas Day
9. Holly Leaves And Christmas Trees
10. Merry Christmas Baby
11. Silver Bells

   Elvis Now (1972)

1. "Help Me Make It Through the Night"
2. "Miracle Of The Rosary"
3. "Hey Jude" (John Lennon, Paul McCartney)
4. "Put Your Hand In The Hand" (Gene MacLellan)
5. "Until It's Time For You to Go"
6. "We Can Make The Morning"
7. "Early Mornin' Rain" (Gordon Lightfoot)
8. "Sylvia"
9. "Fools Rush In (Where Angels Fear to Tread)"
10. "I Was Born About Ten Thousand Years Ago"

   He Touched Me (1972)

1. "He Touched Me" (William J. Gaither) – 2:40
2. "I've Got Confidence" (Andrae Crouch) - 2:23
3. "Amazing Grace" (arr. by Elvis Presley) – 3:36
4. "Seeing Is Believing" (West-Spreen) – 2:55
5. "He is My Everything" (Dallas Frazier) – 2:42
6. "Bosom of Abraham" (Johnson-McFadden-Brooks-Presley) – 1:37
7. "An Evening Prayer" (Battersby-Gabriel) – 1:56
8. "Lead Me, Guide Me" (Doris Akers) – 2:42
9. "There Is No God But God" (Bill Kenny) – 2:21
10. "A Thing Called Love" (Jerry Reed Hubbard) – 2:27
11. "I, John" (Johnson-Brooks-McFadden) – 2:18
12. "Reach Out to Jesus" (Ralph Carmichael) – 3:13

   Elvis ("Fool" album) (1973)

1. "Fool" (James Last, Carl Sigman)
2. "Where Do I Go from Here?" (Paul Williams)
3. "Love Me, Love the Life I Lead" (Roger Greenaway, Tony Macaulay)
4. "It's Still Here" (Ivory Joe Hunter)
5. "It's Impossible" (Armando Manzanero, Sid Wayne)
6. "(That's What You Get) For Lovin' Me" (Gordon Lightfoot)
7. "Padre" (Jacques Larue, Paul Francis Webster, Alain Romans)
8. "I'll Take You Home Again, Kathleen"
9. "I Will Be True" (Ivory Joe Hunter)
10. "Don't Think Twice, It's All Right" (Bob Dylan)

   Raised on Rock/For Ol' Times Sake (1973)

1. "Raised on Rock" (Mark James)
2. "Are You Sincere" (Wayne Walker)
3. "Find Out What's Happening" (Jerry Crutchfield)
4. "I Miss You" (Donnie Summer)
5. "Girl of Mine" (Jerry Reed, Barry Mason)
6. "For Ol' Times Sake" (Tony Joe White)
7. "If You Don't Come Back" (Jerry Leiber, Mike Stoller)
8. "Just a Little Bit" (Ralph Bass, Fats Washington, John Thornton, P. Brown)
9. "Sweet Angeline" (Eddy Arnold, Geoff Morrow)
10. "Three Corn Patches" (Jerry Leiber, Mike Stoller)

   Good Times (1974)

1. "Take Good Care of Her"
2. "Loving Arms"
3. "I Got A Feelin' In My Body"
4. "If That Isn't Love"
5. "She Wears My Ring"
6. "I've Got A Thing About You Baby"
7. "My Boy"
8. "Spanish Eyes"
9. "Talk About the Good Times"
10. "Good Time Charlie's Got the Blues" (Danny O'Keefe)

   Promised Land (1975)

1. "Promised Land" (Chuck Berry)
2. "There's a Honky Tonk Angel (Who Will Take Me Back In)" (Troy Seals, Danny Rice)
3. "Help Me" (Presley, Larry Gatlin)
4. "Mr. Songman" (Donnie Summer)
5. "Love Song of The Year" (Chris Christian)
6. "It's Midnight" (Billy Edd Wheeler, Jerry Chesnut)
7. "Your Love's Been a Long Time Coming" (Carmol Taylor, Rory Michael Bourke, Norris Taylor)
8. "If You Talk in Your Sleep" (Johnny Christopher, Red West)
9. "Thinking About You" (Tim Batty)
10. "You Asked Me To" (Waylon Jennings, Billy Joe Shaver)

   Today (1975)

1. "T-R-O-U-B-L-E"
2. "And I Love You So"
3. "Susan When She Tried"
4. "Woman Without Love"
5. "Shake A Hand"
6. "Pieces Of My Life"
7. "Fairytale"
8. "I Can Help"
9. "Bringing It Back"
10. "Green Green Grass Of Home"

   From Elvis Presley Boulevard, Memphis, Tennessee (1976)

1. "Hurt"
2. "Never Again" (Recorded: Graceland, Memphis, February 6, 1976)
3. "Blue Eyes Crying in the Rain" (Recorded: Graceland, Memphis, February 7, 1976)
4. "Danny Boy" (Recorded: Graceland, Memphis, February 5, 1976)
5. "Last Farewell" (Recorded: Graceland, Memphis, February 2, 1976)
6. "For The Heart"
7. "Bitter They Are Harder They Fall" (Recorded: Graceland, Memphis, February 2, 1976)
8. "Solitaire" (Recorded: Graceland, Memphis, February 3, 1976)
9. "Love Coming Down" (Recorded: Graceland, Memphis, February 7, 1976)
10. "I'll Never Fall In Love Again" (Recorded: Graceland, Memphis, February 4, 1976)

   Moody Blue (1977)

   Side A

1. "Unchained Melody" (Alex North, Hy Zaret)
2. "If You Love Me (Let Me Know)" (John Rostill)
3. "Little Darlin'" (Maurice Williams)
4. "He'll Have to Go" (Joe Allison, Audrey Allison)
5. "Let Me Be There" (John Rostill)

   Side B

1. "Way Down" (Layng Martine, Jr.)
2. "Pledging My Love" (Don Robey, Ferdinand Washington)
3. "Moody Blue" (Mark James)
4. "She Thinks I Still Care" (Dickey Lee Lipscomb)
5. "It's Easy for You" (Andrew Lloyd Webber, Tim Rice)
STIRI

Stiri

STIRI LOCALE
Top Stiri
Actualitatea 
Oferta publicitate radio TV

UTILE

Meteo
05-09-2017 06:00
Bucuresti 11.5°C
Constanta 16.4°C
Timisoara 8.6°C
Cluj Napoca 7.0°C
Galati 16.0°C
Brasov 11.7°C
Craiova 13.0°C
Ploiesti 10.9°C
Braila 13.0°C
Oradea 10.9°C
Arad 13.6°C
Pitesti 13.0°C
Baia Mare 10.0°C
Buzau 10.9°C
Satu Mare 10.0°C
Botosani 12.0°C
Piatra Neamt 10.9°C
Ramnicu Valcea 13.0°C
Drobeta Turnu Severin 15.0°C
Suceava 12.0°C
Curs valutar
04/09/2017
EUR4.59490.0004
USD3.8558-0.0072
XAU165.44071.7176
CHF4.02810.0054
CAD3.10750.0145
GBP4.99150.0002
MDL0.21660.0010
XDR5.47190.0001
Convertor valutar
din in
loading...

 


Oferta publicitate radio TV
Calendarul zilei
1928 - A fost semnata, la Geneva, conventia referitoare la expozitiile internationale (erau stabilite principiile de clasificare, organizare si functionare a acestor expozitii); printre tarile semnatare se afla si Romania.
1958 - S-a nascut Elena Simionescu, grafician, membra UAPR.
2002 - Romfilatelia a lansat prima serie de marci postale tematice cu holograma dedicata aderarii Romaniei la NATO. Emisiunea de marci postale "Romania invitata la NATO - Praga 21 Noiembrie 2002" reprezinta o premiera in activitatea de editare a postei Romane, fiind primul timbru cu holograma din tara noastra.
Cugetarea zilei, citate, ganduri celebre
Vise
A visa nu inseamna a astepta si implinirea viselor. Miguel de Unamuno
Citeste si altele Recomandari literare Curiozitati, Stiati ca?
Animale
Esenta a gratiei si elegantei, ghepardul este cel mai rapid mamifer terestru. Este atât de specializat, încât îsi bazeaza supravietuirea pe sprintul de 300 m.

Citeste si altele

TIMP LIBER

 
Gold FM Romania - SUS

Stiri

arhiva stiri preluare stiri Citeste stiri din:

Aboneaza-te la fluxul de stiri

Un proiect ROSTCLUB - constructie site | productie spoturi audio | productie spoturi video | Difuzare spoturi radio | Difuzare spoturi TV © Copyright ROSTCLUB All Rights Reserved.