RADIO ONLINE

MUZICA

Descarca gratis muzica - versuri, discorgafii Descarca gratis muzica veche - discografii celebre si versuri ale celor mai indragite melodii: 1, 2, 3... A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
BIOGRAFII SI DISCOGRAFII:


Biografii - discografii ...citeste tot
Vezi toate biografiile Oferta Publicitate radio TV

BIOGRAFIE - DISCOGRAFIE SCORPIONS:

SCORPIONS


   Scorpions este cea mai renumită şi consacrată trupă hard rock/heavy metal din Germania. De-a lungul carierei lor, care durează de mai bine de 40 de ani, aceştia au vândut peste 70 de milioane de albume. S-au făcut cunoscuţi mai ales prin hituri ca Wind Of Change sau Still Loving You.

   Istoric

   Succesul pe plan european (1965-1977)

   Începutul

   Ca mulţi adolescenţi născuţi în Germania postbelică, Klaus Meine şi Rudolf Schenker au fost impresionaţi de stilul Rock'n'Roll, exportat din SUA în Europa mai ales de Elvis Presley. Datorită unor familii cu dare de mână, Klaus Meine şi Rudolf Schenker se găsesc în cluburile din Germania alături de formaţiile lor încă din 1965. În 1965, Rudolf Schenker înfiinţează la Hanovra (R.F.G.) trupa Scorpions. În anul 1970, Klaus Meine şi fratele mai mare al lui Rudolf Schenker, Michael schimbă de la trupa Copernicus la Scorpions. În acel moment, Klaus Meine şi Rudolf Schenker au pus bazele unei prietenii care s-a păstrat la fel de bine până astăzi.

   Primul album, "Lonesome Crow"

   Pentru că încă de la început trupa Scorpions a vrut să se confrunte cu cele mai mari trupe rock, Klaus Meine scrie versurile melodiilor în limba engleză. Odată cu lansarea albumului în 1972, Scorpions cântă în deschiderea unor trupe ca Rory Gallagher, Uriah Heep sau UFO. Motorul trupei este de la început Rudolf Schenker, care din 1965 a avut obiectivul ca "odată şi odată Scorpions va ajunge una din cele mai mari trupe rock din lume", obiectiv care avea să se îndeplinească doar câţiva ani mai târziu. Acelaşi obiectiv l-a avut mai apoi fiecare membru al trupei. Michael Schenker schimbă în 1973 la trupa UFO, înfiinţând în 1976 MSG (Michael Schenker Group). Locul său este luat imediat de Ulrich Roth.

   "Fly To The Rainbow"

   În 1973, trupa Scorpions pleacă în primul lor turneu european, împreună cu trupa Sweet. Albumul "Fly To The Rainbow", lansat în 1974, conţine melodii Hard-Rock , cea mai cunoscută fiind "Speedy's Coming". Începând din 1974, Scorpions concertează frecvent în alte state europene cum ar fi Franţa, Spania sau ţările Benelux. Acest album este văzut de mulţi fani drept primul album datorită melodiilor rock, melodii absente pe "Lonesome Crow". Alte melodii importante de pe "Fly To The Rainbow": Fly To The Rainbow, This Is My Song şi They Need A Million.

   "In Trance"

   Începând cu al treilea album, "In Trance", apărut în 1975, Scorpions lucrează cu prdoucătorul de renume internaţional Dieter Dierks. În acelaşi an Scorpions organizează un turneu prin Europa împreună cu trupa Kiss, ca Headlineri. Încă de la primul lor turneu prin Marea Britanie Scorpions concertează în legendarul Cavern Club din Liverpool, fiind astfel recunoscuţi de către rockerii din Marea Britanie. Punctul culminant al concertelor din Marea Britanie îl constituie concertele din legendarul club londonez Marquee. Melodii importante de pe "In Trance": In Trance, Top Of The Bill şi Life's Like A River.

   "Virgin Killer" şi "Taken By Force"

   Al 4-lea album, "Virgin Killer" lansat în 1976 primeşte în Germania premiul de "cel mai bun album" iar în Japonia a primit Discul de Aur. Alte melodii importante de pe "Virgin Killer": Pictured Life, Hell Cat şi Catch Your Train. Aceeaşi soartă ca albumul care l-a precedat o are şi albumul "Taken By Force" apărut în 1977. Începând cu acest album, Scorpions au schimbat bateristul, locul lui Rudy Lenners fiind luat de Herman Rarebell. Cu un an înainte Scorpions au schimbat şi basistul, Francis Buchholz intrând în trupă. Melodii importante de pe "Taken By Force": We'll Burn The Sky; Suspender Love şi Steamrock Fever.

   Succesul pe plan internaţional (1978-1992)

   "Tokyo Tapes"

   După ce Scorpions au cucerit, rând pe rând, ţări din Europa Occidentală , în 1978 şi-au făcut debutul în afara Europei. În aprilie 1978, Scorpions organizează un turneu în Japonia, în urma nenumaratelor cereri primite din partea fanilor din ţara-Soarelui-Răsare. Aici Scorpions au simţit pentru prima dată cum este să fii star. Deşi avionul a aterizat în jurul orei 12 noaptea pe aeorportul din Tokyo, 1000 de fani aşteptau cu nerăbdare să le smulga un autograf. Tot aici, Scorpions scot un album live cu melodii din concerte. Albumul Tokyo Tapes este şi astăzi unul dintre cele mai de succes "Insider-Tips" din istoria muzicii rock. La întoarcerea în Germania, mai mulţi fani americani le-au scris întrebându-i dacă au ceva împotriva SUA, deoarece cântă peste tot în lume doar în SUA, nu.

   "Lovedrive" şi "Animal Magnetism"

   La întoarcerea din Japonia Ulrich Roth părăseşte trupa, însă locul său este luat de chitaristul de care Scorpions avea nevoie: un puşti de 23 de ani din Hanovra, Matthias Jabs. Astfel, Scorpions a ajuns la cea mai bună componenţă pe care a avut-o vreodată: Klaus Meine - vocalist, Rudolf Schenker - chitară ritmică, Matthias Jabs - Lead Guitar, Francis Buchholz - chitară bass şi Herman Rarebell - baterii. În 1979, respectând cererea fanilor, Scorpions au intrat ca openeri in SUA, pentru trupe ca: Aerosmith, Ted Nudgent sau AC/DC. Prima dată când au concertat în SUA, a fost la festivalul de la Cleveland unde erau programaţi să cânte 30 de minute, însă recitalul s-a prelungit. Astfel, se anunţa un viitor strălucit pentru Scorpions în State, cu prilejul lansării următoarelor albume. Melodii importante de pe "Lovedrive": Holiday (una din cele mai frumoase balade), Always Somewhere şi monumentala piesă instrumentală Coast To Coast. Următorul album, Animal Magnetism, lansat în 1980, urmărea instalarea Scorpions ca Headlineri în Statele Unite, dar, în timpul înregistrărilor, solistul Klaus Meine "şi-a peirdut vocea"; aceasta a fost cea mai neagră oră din istoria de peste 40 de ani a trupei. Cu toate acestea, cu ajutorul unui ORL-ist de la Orchestra din Viena, Klaus Meine îşi recapată vocea, făcând astfel posibilă lansarea albumului. Melodii importante de pe "Animal Magnetsim": The Zoo, Make It Real şi Animal Magnestism.

   "Blackout" şi primul turneu din SUA ca Headlineri

   După ce startul în SUA ca Headlineri a fost anulat şi Scorpions şi-au dat seama că au nevoie de melodii mai heavy, în 1982, trupa lanseaza albumul "Blackout". ştiind prin ce a trecut Klaus Meine, presa de specialitate din SUA şi-a pus întrebarea ce fel de corzi vocale are acum Klaus Meine. Acest album este unul al contrastelor cu melodii Heavy Metal cum ar fi Blackout, Dynamite,China White sau No One Like You precum şi cu balade ca When The Smoke Is Going Down. La lansarea albumui în SUA, fanii au cerut organizarea unui turneu în State. Scorpions s-au conformat şi între aprilie 1982 şi ianuarie 1983 au concertat de-a lungul şi de-a latul SUA. Concertele din SUA au culminat cu prezenţa ca Headlineri la U.S. Festival din San Bernardino, California în iulie 1983. Melodii ca Blackout su Dynamite se aud în fiecare magazin de muzică din Statele Unite. Scorpions nu au concertat ca Headlineri la concerte mari doar în SUA ci au fost Headlineri la concetul Super Rock Japan-Tokyo 1984. Au urmat concertele din Madison Square Garden din New York.

   "Love At First Sting"

   Cele trei concerte din dăţile de 20, 21 şi 23 mai au avut loc cu casa închisă şi tot aici s-a lansat al 10-lea album al trupei, inititulat "Love At First Sting", titlul fiind o modificare a expresiei Love at First Sight (dragoste la prima vedere). Sting(înţepătură) vine de la înţepătura scorpionului. Albumul Love At First Sting se dovedeşte a fi mai de succes ca cel care l-a precedat; Scorpions pleacă într-un turneu care va dura 2 ani; Concertând din nou în SUA, punctul culminant al concertelor din America de Sud îl constituie prezenţa în calitate de Headlineri la prima ediţie al celui mai mare concert rock din istorie: Rock in Rio '85. La finalul concertului, trupa nu mai cântă Rock You Like A Hurricane ci vine cu o surpirză: o melodie nemaicântată până atunci, Still Loving You, îi face pe cei 500.000 de oameni de pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro să aplaude şi timp de 10 minute sa strige "Scorpions". Scorpions concertează mai departe prin lume, iar în 26 august 1986 ei devin prima trupă hard-rock/heavy metal care concertează în blocul comunist, la Budapesta. Melodii renumite de pe "Love At First Sting": Bad Boys Running Wild, Rock You Like A Hurricane, Big City Nights, Coming Home şi balada care în 1985 a devenit imnul rock al lumii, Still Loving You.

   "Savage Amusement" şi concertele din URSS

   După ce au cucerit SUA la mijlocul anilor '80, pentru Scorpions a apărut o nouă provocare: concertele de dincolo de Cortina de Fier. Cu toate că în 1986 au concertat în Ungaria, şi au încercat de nenumărate ori să susţină concerte în Germania Democrata (R.D.G.) autoritaţile de la Berlin nu au dat voie trupei sa cânte în RDG. A venit însă o propunere din partea URSS: Scorpions să concerteze în martie 1988 de cinci ori la Leningrad (Sankt Petersburg) şi de cinci ori la Moscova. Scorpions nu au stat mult pe gânduri, dar înainte de plecarea în URSS, concertele de la Moscova s-au anulat pe motivul unei răscoale a rockerilor sovietici de 1 mai. Cu toate acestea, Scorpions au mers în Uniunea Sovietică şi au ţinut 10 concerte la Leningrad. Cele 600.000 de bilete la cele 10 concerte s-au epuizat în câteva ore, iar pe 17 aprilie 1988 ei devin prima trupă hard-rock/heavy metal care a concertat în Uniunea Sovietică; la concerte au mers chiar şi fani din Siberia, iar după ce concertele de la Leningrad au decurs fără cusur, autorităţile sovietice dau undă verde oraganizarii un an mai târziu (1989) festivalului "Moscow Music Peace Festival". Ca un OZN de pe altă planetă, aterizează în august '89 Scorpions şi alte trupe rock la Moscova; 260.000 de fani sovietici îşi traiesc Woodstock-ul în august 1989 pe parcursul Moscow Music Peace Festival. La întoarcerea în Hanovra, solistul Klaus Meine compune melodia "Wind of Change", smash-hitul Scorpions, care alături de Still Loving You este cea mai cunoscută peisă a lor. Klaus Meine spunea: "în septembrie am venit acasă, în octombrie a apărut Wind of Change, iar în noiembrie a cazut zidul Berlinului. Mulţi au crezut că Wind of Change a apărut după căderea zidului, dar a apărut înainte.

   "Crazy World", şi despărţirea de Buchholz

   După despărţirea de producătorul Dieter Dierks în 1989, Scorpions au dorit să producă singuri un album. Nimeni însă nu se aştepta la un aşa mare succes. În aprilie 1990, Scorpions lansează albumul "Crazy World", album care conţinea şi imnul căderii comunismului, Wind of Change. Scorpions încep turneul care va dura 2 ani. În 1991, Scorpions lansează versiuni în limbile rusă şi spaniolă, facându-se iubiţi de fanii din America de Sud, dar mai mare succes a avut versiunea în limba rusă; Scorpions câştigă un "fan" important: ultimul preşedinte al URSS, Mihail Gorbaciov. În 1991, Scorpions sunt invitaţi la o discuţie cu Mihail Gorbaciov în Kremlin, acesta fiind apogeul carierei lor. După un turneu la finele căruia au câştigat un nou Disc de Platină şi au vândut peste 25 de milioane de albume, basistul care i-a însoţit pe Scorpions timp de 18 ani, Francis Buchholz, se retrage din trupă. Melodii renumite de pe "Crazy World": Wind of Change, Tease Me Please Me, Send Me An Angel (balada acustica), Kicks After Six, Hit Between The Eyes şi Lust or Love.

   Istoria recentă (1993-prezent)

   "Face The Heat", intrarea lui Ralph Rieckermann în trupă şi despărţirea de Herman Rarebell

   După ce s-au despărţit de Francis Buchholz, Scorpions au căutat un basist, iar la recomandarea lui Herman Rarebell l-au luat în trupă pe germanul Ralph Rieckermann. După Crazy World Tour, Scorpions scot primul album în altă componenţă decât aceea care i-a făcut cunoscuţi în toată lumea. A urmat un tur care a durat un an, mai bine zis o prelungire a Crazy World Tour (1990-1992) iar cel mai important concert la care au concertat a fost cel de la Mexico City, unde pe stadionul Azteca au cântat în faţa a 85.000 de oameni. Pe data de 21 Septembrie 1993 Scorps concerteaza la Bucuresti pe stadionul Dinamo. După ce turneul s-a încheiat şi după ce Scorpions au scos albumul "Live Bites" cu melodii din diferite concerte, Herman Rarebell lasă bateriile pentru a deschide o casă de înregistrări la Monte Carlo, Monaco. Herman Rarebell locuieşte din 2003 la München şi este la fel de bun prieten cu Scorpions ca înainte. Melodii consacrate de pe "Face The Heat": Under The Same Sun, No Pain No Gain, Someone To Touch şi Nightmare Avenue.

   "Pure Instinct" şi intrarea lui James Kottak în trupă

   După ce Herman Rarebell a părăsit trupa, primul membru al trupei din afara Germaniei intră în trupă: americanul James Kottak. James Kottak este responsabil cu buna-dispoziţie în trupă, conform spuselor lui Klaus Meine. James Kottak a susţinut primul său concert în Germania, la Bremershaven la doar 3 săptămâni după ce a intrat în trupa, însă totul a fost O.K. Albumul Pure Instinct este presărat cu balade care mai de care mai frumoase, dar include mai multe hit-uri rock, cel mai cunoscut este "But The Best For You". Melodii cunsocute de pe "Pure Instinct": Wild Child, Does Anyone Know, Soul Behind The Face şi You And I.

   "Moment Of Glory" şi concertele alături de Berliner Philarmoniker şi "Acoustica"

   Din anul 1995, cea mai cunoscută orchestră din lume, Filarmonica din Berlin, a căutat o trupă rock alături de care să organizeze un Crossing-Over între muzică de orchestră şi melodii ale unei trupe hard rock. Acea trupă pe care o căutau s-a dovedit a fi Scorpions. Scorpions au acceptat imediat acest angajament iar la finalul EXPO 2000 din oraşul natal al Scorpions, Hanovra, Scorpions şi Berliner Philarmoniker au organizat două concerte, care au avut loc cu casa închisă. Melodiile cântate au fost toate melodii Scorpions, iar muzica pentru orchestră a fost scrisă de către compozitorul austriac, Christian Kolonovits. Alături de Christian Kolonovits şi de alţi prieteni ai "scorpionilor", printre care românca Ariana Arcu, Scorpions au susţinut concerte unplugged în mănăstirea Convento do Beato din Lisabona, Portugalia.

   "Unbreakable" şi "Humanity: Hour 1"

   După ce în 2002 au organizat World Living Tour şi după ce au reuşit să concerteze în Piaţa Roşie din Moscova, Scorpions au schimbat din nou basistul; în locul lui Ralph Rieckermann a venit polonezul Pawe³ M¹ciwoda. Astfel, Scorpions au ajuns la componenţa lor actuală: Klaus Meine (vocale), Rudolf Schenker (chitară ritmică), Matthias Jabs (Lead-Guitar), James Kottak (baterii) şi Pawe³ M¹ciwoda (chitară bass). Odată cu lansarea albumului Unbreakable din anul 2004, fanii Scorpions au adus trupa din nou pe primul loc în topuri, deoarece Scorpions nu au mai scos un album "pure rock" din 1993. Astfel, Scorpions înşişi s-au declarat Unbreakable.Un alt punct de referinţă în istoria trupei a fost prezenţa ca Headlineri la cel mai mare festival rock al lumii: Wacken Open Air din 2006. Melodii celebre de pe "Unbreakable":Deep And Dark, Love 'Em Or Leave 'Em, New Generation, Blood Too Hot şi Through My Eyes. După un tur prin lume care a durat 2 ani, Scorpions au lansat în 2007 ultimul lor album până astăzi: "Humanity: Hour 1". Scorpions au început Humanity Tour în iunie 2007 în SUA, iar pe parcursul turului care încă se află în desfăşurare au concertat pe data de 10 noiembrie 2007 şi în Capitala Culturală Europeană de la acea vreme, la Sibiu iar pe 23 octombrie 2008 au concertat la Craiova. În aprilie 2008, Scorpions au organizat un nou tur prin Rusia, tur care a continuat în Spania, Polonia, Finlanda, SUA, Brazilia, Turcia, Franţa şi în ţările Baltice. Turul 2008 se va încheia pe 19 noiembrie cu concertul acustic de la Estoril, Portugalia. Chitarsitul de la Scorpions, Rudolf Schenker spunea înaintea începerii turului: "Având în vedere că turul va începe la Los Angeles, locul unde a început şi Crazy World Tour, sperăm să avem acelaşi succes şi cu Humanity Tour." . Melodii importante de pe "Humanity: Hour 1":Hour 1, Humanity, 321, The Game Of Life şi The Future Never Dies.

   Membrii

   Klaus Meine este solistul trupei Scorpions încă din anul 1969. El s-a născut pe data de 25 mai 1948 în oraşul german Hanovra. Klaus cântăreşte 68 de kg şi are înălţimea de 168 cm(1,68 m). Are ochi albaştri, şi are păr şaten; din 1979 este căsătorit cu Gabriela Meine cu care are împreună un fiu pe nume Christian, născut în 1981. Printre mâncărurile sale preferate se află bucatele italiene şi cele chinezeşti, dar nu are preferinţe când merge cu trupa în turneu. Preferă maşinile germane, iar preferata sa este Mercedes 500 SL; sporturile sale preferate sunt tenisul şi fotbalul european; culorile sale preferate sunt roşu, negru şi albastru; îi place foarte mult să citească biografii. Filmele sale preferate sunt Rain Man şi Forrest Gump, iar actorii săi preferaţi sunt Tom Hanks şi Dustin Hoffman. Locaţiile unde ar vrea să locuiască: Berlin, Los Angeles, Paris, New York. Urăşte intoleranţa şi orice nouă provocare, muzica şi oamenii creativi îl motivează. Îşi petrece timpul liber împreună cu familia şi cu prietenii, iar din 1995 face frecvent donaţii la UNICEF.

   Rudolf Schenker, Rudi cum este alintat de prieteni, este fondatorul şi chitaristul Scorpions încă din anul 1965. Are terminat Conservatoriul din Köln în anul 1967. Rudolf s-a născut pe 31 mai 1948 în oraşul din apropierea Hanovrei, Emeplde. Rudi cântăreşte 74 de kg, şi are 1.84 m înălţime; are un fiu pe nume Marcel şi îi place foarte mult filozofia indiană în special yoga. La fel ca şi lui Klaus, lui Rudolf îi plac foarte mult maşinile germane, dar preferata sa rămâne Mercedes. Culorile sale preferate sunt negru şi albastru, iar printe lectura sa preferată se numără cărţile "Autobiografia unui yoghin" şi "Alchimistul". Filmul său preferat este Pulp Fiction dar şi filmul german "Geschenkt ist noch zu teuer" este preferat de Rudolf. Actorii lui preferaţi sunt Tom Hanks, Bruce Willis şi John Travolta. Destinaţiile sale preferate sunt Paris, Londra, New York, Buenos Aires. Rudolf a lucrat în tinereţea sa şi ca electrician dar şi ca fotograf pentru o revistă de tineret din Hanovra. Muzica, un lucru care îl motivează, a rămas însă preferata sa.

   Matthias Jabs s-a născut pe 25 octombrie 1955 la Hanovra, iar din iunie 1978 este Lead-Guitar-ist la Scorpions. Matthias cântăreşte 68 de kg, şi are 1.79 metri înălţime. Are ochi albaştri şi părul şaten, şi este tatăl lui Nicolas Jabs, născut în 1984. Mâncărurile sale preferate sunt cele italieneşti iar maşinile lui preferate sunt cele germane, în special Mercedes şi Porsche. Sporturile sale preferate sunt tenisul şi fotbalul european; culorile sale preferate sunt roşu aprins, argintiu şi negru. Preferă cărţile istorice, dar şi Biblia; filmul său preferat este Odyssey 2001, iar actorul său preferat este Dustin Hoffman. De-a lungul carierei sale muzicale, Matthias Jabs a mai cântat şi la trupele Lady şi Fargo. Creativitatea şi muzica îl motivează.

   James Kottak este din noiembrie 1996 bateristul Scorpions. James s-a născut pe 26 decembrie 1962 la Los Angeles, dar din 1997 este stabilit împreună cu Scorpions la Hanovra. Are 1.80 metri înălţime şi cântăreşte 72 de kg. Are păr blond şi ochi albaştri. Este căsătorit cu Athena, cu care are împreună trei copii: Tori, Miles şi Matthew. James este vegetarian, iar mâncarea sa preferată o reprezintă legumele cu orez. Maşina sa preferată este Ford Expedition şi în timpul liber lucrează la sală sau exersează la baterii. Culorile sale preferate sunt negru şi albastru. Îi place să citească ghidul TV. De-a lungul carierei sale, James Kottak a mai cântat în trupa Krunk. Truepele sale rock preferate sunt AC/DC şi Aerosmith.

   Pawel Maciwoda este din iulie 2004 noul basist Scorpions. Pawel s-a născut pe 20 februarie 1967 în oraşul polonez Cracovia. Cântăreşte 70 de kg şi are 1.75 m înălţime; ochi caprui şi este brunet. Pawel preferă literatura S.F. şi preferă să discute despre budism. Mâncarea italiană este favorita sa, dar şi bucatele orientale (în special cele thailandeze) nu lipsesc din meniul său. Îi plac foarte mult maşinile de tip Corvette, iar culorile sale sunt cele ale curcubeului. Cărţile sale preferate sunt "The Hermit" de T. Lobsang Rampa şi "Flamanzii" de Arturo Perez-Reverte. Nu are vreun film preferat, dar actorii săi preferaţi sunt Monica Belluci, Benicio Del Toro, Jack Nicholson şi Johnny Depp. Prin faptul că ţara sa a avut de suferit din cauza războialor, Pawel urăşte războiul şi agresivitatea. De-a lungul carierei sale, Maciwoda a mai cântat în trupe ca TSA sau Section 31.


    Discografie

   Lonesome Crow (1972)

   Side one

1. "I'm Goin' Mad" – 4:53
2. "It All Depends" – 3:30
3. "Leave Me" – 5:06
4. "In Search of the Peace of Mind" – 5:00

   Side two

1. "Inheritance" – 4:41
2. "Action" – 3:56
3. "Lonesome Crow" – 13:31

   Fly to the Rainbow (1974)

   Side one

1. "Speedy's Coming" (Rudolf Schenker, Klaus Meine) – 3:36
2. "They Need a Million" (Rudolf Schenker, Klaus Meine) – 4:50
3. "Drifting Sun" (Ulrich Roth) – 7:42
4. "Fly People Fly" (Rudolf Schenker, Klaus Meine) – 5:03

   Side two

1. "This Is My Song" (Rudolf Schenker, Klaus Meine) – 4:18
2. "Far Away" (Rudolf Schenker, Michael Schenker, Klaus Meine) – 5:38
3. "Fly to the Rainbow" (Michael Schenker, Ulrich Roth) – 9:40

   In Trance (1975)

   Side one

1. "Dark Lady" – 3:30 (U. Roth)
2. "In Trance" – 4:47 (R. Schenker/K. Meine)
3. "Life's Like a River" – 3:54 (U. Roth/R. Schenker/C. Fortmann)
4. "Top of the Bill" – 3:26 (R. Schenker/K. Meine)
5. "Living And Dying" – 3:24 (R. Schenker/K. Meine)

   Side two

1. "Robot Man" – 2:47 (R. Schenker/K. Meine)
2. "Evening Wind" – 5:06 (U. Roth)
3. "Sun in My Hand" – 4:25 (U. Roth)
4. "Longing for Fire" – 2:44 (R. Schenker/U. Roth)
5. "Night Lights" [Instrumental] – 3:14 (U. Roth)

   Virgin Killer (1976)

   Side one

1. "Pictured Life" (Meine, Roth, Schenker) – 3:21
2. "Catch Your Train" (Meine, Schenker) – 3:32
3. "In Your Park" (Meine, Schenker) – 3:39
4. "Backstage Queen" (Meine, Schenker) – 3:10
5. "Virgin Killer" (Roth) – 3:41

   Side two

1. "Hell Cat" (Roth) – 2:54
2. "Crying Days" (Meine, Schenker) – 4:36
3. "Polar Nights" (Roth) – 5:04
4. "Yellow Raven" (Roth) – 4:58

   Taken by Force (1977)

   Side one

1. "Steamrock Fever" (Schenker/Meine) – 3:37
2. "We'll Burn the Sky" (Schenker/Dannemann) – 6:26
3. "I've Got to Be Free" (Roth) – 4:00
4. "The Riot of Your Time" (Schenker/Meine) – 4:09

   Side two

1. "The Sails of Charon" (Roth) – 4:23
2. "Your Light" (Roth) – 4:31
3. "He's a Woman – She's a Man" (Schenker/Meine/Rarebell) – 3:15
4. "Born to Touch Your Feelings" (Schenker/Meine) – 7:40

   Tokyo Tapes (1978, live)

   Side one

1. "All Night Long" (Roth/Meine) – 3:44
2. "Pictured Life" (R. Schenker/Meine/Roth) – 3:12
3. "Backstage Queen" (R. Schenker/Meine) – 3:44
4. "Polar Nights" (Roth) – 6:43
5. "In Trance" (R. Schenker/Meine) – 5:25

   Side two

1. "We'll Burn the Sky" (R. Schenker/Dannemann) – 8:07
2. "Suspender Love" (R. Schenker/Meine) – 3:38
3. "In Search of the Peace of Mind" (R. Schenker/M. Schenker/Meine/Heimberg/Dziony) – 3:02
4. "Fly to the Rainbow" (M. Schenker/Roth) – 9:39

   Side three

1. "He's a Woman, She's a Man" (R. Schenker/Meine/Rarebell) – 5:22
2. "Speedy's Coming" (R. Schenker/Meine) – 3:40
3. "Top of the Bill" (R. Schenker/Meine) – 6:45
4. "Hound Dog" (Leiber/Stoller) – 1:14
5. "Long Tall Sally" (Johnson/Blackwell/Penniman) – 2:50

   Side four

1. "Steamrock Fever" (R. Schenker/Meine) – 3:41
2. "Dark Lady" (Roth) – 4:18
3. "Kojo no tsuki" (R. Taki-B. Tsuchi/arr. Scorpions) – 3:35
4. "Robot Man" (R. Schenker/Meine) – 5:47

   Lovedrive (1979)

   Side one

1. "Loving You Sunday Morning" (Schenker/Meine/Rarebell) – 5:36
2. "Another Piece of Meat" (Schenker/Rarebell) – 3:30
3. "Always Somewhere" (Schenker/Meine) – 4:56
4. "Coast to Coast" (Schenker) – 4:42

   Side two

1. "Can't Get Enough" (Schenker/Meine) – 2:36
2. "Is There Anybody There?" (Schenker/Meine/Rarebell) – 3:58
3. "Lovedrive" (Schenker/Meine) – 4:49
4. "Holiday" (Schenker/Meine) – 6:32

   Animal Magnetism (1980)

1. "Make It Real" (Rudolf Schenker, Herman Rarebell) – 3:49
2. "Don't Make No Promises (Your Body Can't Keep)" (Matthias Jabs, Rarebell) – 2:55
3. "Hold Me Tight" (Schenker, Klaus Meine, Rarebell) – 3:53
4. "Twentieth Century Man" (Schenker, Meine) – 3:00
5. "Lady Starlight" (Schenker, Meine) – 6:11

   Side two

1. "Falling in Love" (Rarebell) – 4:09
2. "Only a Man" (Schenker, Meine, Rarebell) – 3:32
3. "The Zoo" (Schenker, Meine) – 5:28
4. "Animal Magnetism" (Schenker, Meine, Rarebell) – 5:56

   Blackout (1982)

   Side one

1. "Blackout" (Schenker/Meine/Rarebell/Kittelsen) – 3:49
2. "Can't Live Without You" (Schenker/Meine) – 3:47
3. "No One Like You" (Schenker/Meine) – 3:57
4. "You Give Me All I Need" (Schenker/Rarebell) – 3:39
5. "Now!" (Schenker/Meine/Rarebell) – 2:35

   Side two

1. "Dynamite" (Schenker/Meine/Rarebell) – 4:12
2. "Arizona" (Schenker/Rarebell) – 3:56
3. "China White" (Schenker/Meine) – 6:59
4. "When the Smoke Is Going Down" (Schenker/Meine) – 3:51

   Love at First Sting (1984)

   Side one

1. "Bad Boys Running Wild" (Schenker, Meine, Herman Rarebell) – 3:54
2. "Rock You Like a Hurricane" (Schenker, Meine, Herman Rarebell) – 4:11

3. "I'm Leaving You" – 4:16
4. "Coming Home" – 4:58
5. "The Same Thrill" – 3:30

   Side two

1. "Big City Nights" – 4:08
2. "As Soon as the Good Times Roll" – 5:01
3. "Crossfire" – 4:31
4. "Still Loving You" – 6:26

   World Wide Live (1985, live)

   Side one

1. "Countdown" [Instrumental] (Meine/Jabs) – 0:31
2. "Coming Home" (Schenker/Meine) – 3:15
3. "Blackout" (Schenker/Meine/Rarebell/Kittelsen) – 3:40
4. "Bad Boys Running Wild" (Schenker/Meine/Rarebell) – 3:47
5. "Loving You Sunday Morning" (Schenker/Meine/Rarebell) – 4:36
6. "Make It Real" (Schenker/Rarebell) – 3:27

   Side two

1. "Big City Nights" (Schenker/Meine) – 4:49
2. "Coast to Coast" (Schenker) – 4:40
3. "Holiday" (Schenker/Meine) – 3:12
4. "Still Loving You" (Schenker/Meine) – 5:44

   Side three

1. "Rock You Like a Hurricane" (Schenker/Meine/Rarebell) – 4:04
2. "Can't Live Without You" (Schenker/Meine) – 5:28
3. "Another Piece of Meat" (Rarebell/Schenker) – 3:36
4. "Dynamite" (Schenker/Meine/Rarebell) – 7:05

   Side four

1. "The Zoo" (Schenker/Meine) – 5:46
2. "No One Like You" (Schenker/Meine) – 4:07
3. "Can't Get Enough", Pt. 1 (Schenker/Meine) – 1:59
4. "Six String Sting" (Jabs) – 5:18
5. "Can't Get Enough", Pt. 2 (Schenker/Meine) – 1:52

   Savage Amusement (1988)

   Side one

1. "Don't Stop At The Top" (music Schenker / lyrics Meine-Rarebell) – 4:03
2. "Rhythm of Love" (Schenker / Meine) – 3:47
3. "Passion Rules The Game" (Rarebell / Meine) – 3:58
4. "Media Overkill" (Schenker / Meine) – 3:32
5. "Walking On The Edge" (Schenker / Meine) – 5:05

   Side two

1. "We Let It Rock...You Let It Roll" (Schenker / Meine) – 3:38
2. "Every Minute Every Day" (Schenker / Meine) – 4:21
3. "Love On The Run" (Schenker / Meine-Rarebell) – 3:35
4. "Believe In Love" (Schenker / Meine) – 5:20

   Crazy World (1990)

   Side one

1. "Tease Me Please Me" (Matthias Jabs, Jim Vallance, Klaus Meine, Herman Rarebell) – 4:44
2. "Don't Believe Her" (Rudolf Schenker, Vallance, Rarebell, Meine) – 4:55
3. "To Be with You in Heaven" (Schenker, Meine) – 4:48
4. "Wind of Change" (Meine) – 5:10

5. "Restless Nights" (Schenker, Meine, Rarebell, Vallance) – 5:44

   Side two

1. "Lust or Love" (Meine, Rarebell, Vallance) – 4:22
2. "Kicks After Six" (Francis Buchholz, Vallance, Rarebell, Meine) – 3:49
3. "Hit Between the Eyes" (Schenker,Rarebell, Meine, Vallance) – 4:33
4. "Money and Fame" (Jabs, Rarebell) – 5:06
5. "Crazy World" (Schenker, Meine, Rarebell, Vallance) – 5:08
6. "Send Me an Angel" (Schenker, Meine) – 4:34

   Face the Heat (1993)

   Side one

1. "Alien Nation" (Klaus Meine, Rudolf Schenker) – 5:42
2. "No Pain, No Gain" (Mark Hudson, Meine, Schenker) – 3:55
3. "Someone to Touch" (Hudson, Meine, Schenker) – 4:28
4. "Under the Same Sun" (Bruce Fairbairn, Meine, Schenker) – 4:52
5. "Taxman Woman" (Meine, Schenker) – 4:30

   Side two

1. "Unholy Alliance" (Meine, Schenker) – 4:54
2. "Woman" (Meine, Schenker) – 5:55
3. "Hate to Be Nice" (Meine, Schenker) – 3:33
4. "Ship of Fools" (Meine, Schenker) – 4:15
5. "Nightmare Avenue" (Matthias Jabs, Hudson, Meine) – 3:54
6. "Lonely Nights" (Meine, Schenker) – 4:50

   Live Bites (1995, live)

1. "Tease Me Please Me"
2. "Is There Anybody There?"
3. "Rhythm of Love"
4. "In Trance"
5. "No Pain No Gain"
6. "When the Smoke Is Going Down"
7. "Living for Tomorrow"
8. "Ave Maria No Morro" (Not On North American Release)
9. "Concerto in V"
10. "Alien Nation"
11. "Crazy World"
12. "Wind of Change"
13. "Hit Between The Eyes" (Not On North American Release)
14. "Edge of Time" (North American Release Only)
15. "Heroes Don't Cry" (new studio track)
16. "White Dove" (new studio track; cover of Omega song "Gyöngyhajú lány")

   Pure Instinct (1996)

1. "Wild Child" – 4:19
2. "But The Best For You" (Meine) – 5:26
3. "Does Anyone Know" (Meine) – 6:03
4. "Stone In My Shoe" – 4:42
5. "Soul Behind The Face" – 4:14
6. "Oh Girl (I Wanna Be With You)" – 3:56
7. "When You Came Into My Life" (Meine, Schenker, Titiek Puspa, James F. Sundah) – 5:17
8. "Where The River Flows" – 4:16
9. "Time Will Call Your Name" – 3:21
10. "You And I" (Meine) – 6:22

11. "Are You The One?" – 3:15
12. "She's Knocking At My Door" (Bonus Track on Japanese Release)

   Eye II Eye (1999)

1. "Mysterious" (Rieckermann, Schenker, Jabs, J.M. Byron, Meine) – 5:28
2. "To Be No. 1" (Peter Wolf, Jabs, Meine) – 3:57
3. "Obsession" (Meine, Wolf) – 4:09
4. "10 Light Years Away" (Mick Jones, Marti Frederiksen, Meine, Schenker) – 3:52
5. "Mind Like a Tree" (Schenker, Wolf, Meine) – 5:34
6. "Eye To Eye" (Schenker, Meine) – 5:04
7. "What U Give U Get Back" (Schenker, Wolf, Meine) – 5:02
8. "Skywriter" (Schenker, Meine) – 4:55
9. "Yellow Butterfly" (Schenker, Frederiksen, Meine) – 5:44
10. "Freshly Squeezed" (Schenker, Wolf, Meine) – 3:58
11. "Priscilla" (Schenker, Meine) – 3:17
12. "Du Bist So Schmutzig" (Jabs, Schenker, Meine, Kottak) – 3:55 (sung by their U.S. drummer, James Kottak w/ backing vocals by Klaus Meine)
13. "Aleyah" (Schenker, Meine) – 4:19
14. "A Moment in a Million Years" (Meine) – 3:38

   Moment of Glory (with the Berlin Philharmonic Orchestra, 2000)

1. "Hurricane 2000" – 6:04
2. "Moment of Glory" – 5:08
3. "Send Me an Angel" – 6:19
4. "Wind of Change" – 7:36
5. "Crossfire" (Instrumental) – 6:47
6. "Deadly Sting Suite" (Instrumental) – 7:22
7. "Here in My Heart" – 4:20
8. "Still Loving You" – 7:28
9. "Big City Nights" – 4:37
10. "Lady Starlight" – 5:32
11. "Hurricane 2000" (Radio Edit) (Bonus Track)


   Acoustica (2001, acoustic)

   CD Track listing

1. "The Zoo" - 5:49
2. "Always Somewhere" - 4:10
3. "Life Is Too Short" - 5:18
4. "Holiday" - 5:55
5. "You and I" (Meine) - 5:19
6. "When Love Kills Love" - 4:53
7. "Dust in the Wind" (Livgren) - 3:49 (Kansas cover)
8. "Send Me an Angel" - 5:24

9. "Catch Your Train" - 3:36
10. "I Wanted to Cry (But the Tears Wouldn't Come)" - 3:47
11. "Wind of Change" (Meine) - 5:34
12. "Love of My Life" (Mercury) - 2:26 (Queen cover)
13. "Drive" (Ocasek) - 4:00 (The Cars cover)
14. "Still Loving You" - 5:45
15. "Hurricane 2001" (Schenker/Meine/Rarebell) - 4:35

   DVD Track Listing

1. "Loving You Sunday Morning" - 5:24
2. "Is There Anybody There" - 4:39
3. "The Zoo" – 7:15
4. "Always Somewhere" – 5:26
5. "Life Is Too Short" – 6:32
6. "Holiday" – 6:02
7. "You and I" – 5:23
8. "When Love Kills Love" – 5:10
9. "Tease Me Please Me" - 5:21

10. "Dust in the Wind" (original by Kansas) – 4:01
11. "Send Me an Angel" – 5:55
12. "Under The Same Sun" - 5:25
13. "Rhythm Of Love" - 5:22
14. "Back To You" - 4:57
15. "Catch Your Train" – 3:50
16. "I Wanted to Cry (But the Tears Wouldn't Come)" – 4:07
17. "Hurricane 2001" – 4:39
18. "Wind of Change" – 6:56
19. "Love of My Life" (original by Queen) - 3:00
20. "Drive" (original by The Cars) - 4:10
21. "Still Loving You" – 5:45


   Unbreakable (2004)

1. "New Generation" (Schenker, Meine) – 5:51
2. "Love 'em Or Leave 'em" (Schenker, Kottak, Meine) – 4:04
3. "Deep And Dark" (Jabs, Meine) – 3:39
4. "Borderline" (Schenker, Meine) – 4:53
5. "Blood Too Hot" (Schenker, Meine) – 4:16
6. "Maybe I Maybe You" (Anoushiravan Rohani, Meine) – 3:32
7. "Someday Is Now" (Schenker, Kottak) – 3:25
8. "My City My Town" (Meine) – 4:55
9. "Through My Eyes" (Schenker, Meine) – 5:23
10. "Can You Feel It" (Kottak, Meine) – 3:49
11. "This Time" (Jabs) – 3:36
12. "She Said" (Kolonovits, Meine) – 4:42
13. "Remember The Good Times (Retro Garage Mix)" (Schenker, Bazilian, Meine) – 4:24

   Humanity: Hour I (2007)

1. "Hour I" - 03:26 (Rudolf Schenker/James Michael/Desmond Child/John. 5)
2. "The Game Of Life" - 04:04 (Klaus Meine/Child/Mikael Nord Andersson/Martin Hansen)
3. "We Were Born To Fly" - 03:59 (Matthias Jabs/Eric Bazilian/Marti Frederiksen)
4. "The Future Never Dies" - 04:03 (Meine/Child/Bazilian/Jason Paige/Russ Irwin)
5. "You're Lovin' Me To Death" - 03:15 (Schenker/Child/Andreas Carlsson/Bazilian)
6. "321" - 03:53 (Schenker/Child/Frederiksen/Paige)
7. "Love Will Keep Us Alive" - 04:32 (Meine/Child/Bazilian/Frederiksen)
8. "We Will Rise Again" - 03:49 (Jabs/Michael/Paige/Child)
9. "Your Last Song" - 03:44 (Schenker/Child/Bazilian)
10. "Love Is War" - 04:20 (Jabs/Michael/Child/Frederiksen)
11. "The Cross" - 04:28 (Jabs/Michael/Child/Frederiksen)
12. "Humanity" - 05:26 (Meine/Child/Bazilian)
13. "Cold" - 03:52 (Jabs/Child/Bazilian/Frederiksen)
14. "Humanity" (Radio Edit) - 04:06 (Meine/Child/Bazilian)
15. "Love Will Keep Us Alive" (Radio Edit) - 04:32 (Meine/Child/Bazilian/Frederiksen)
16. "Hotel California" - 5:32 (Felder/Henley/Frey)

   Sting in the Tail (2010)

Scorpions - The Best Is Yet To Come

Scorpions - Rockzone
Scorpions - Lorelei
Scorpions - Sly
Scorpions - Raised On Rock
Scorpions - Sting In The Tail
Scorpions - The Good Die Young
Scorpions - No Limit
Scorpions - Turn On You
Scorpions - The Spirit Of Rock
Scorpions - Slave Me

Scorpions - Get Your Sting & Blackout 2011 (Live at Saarbrucken)


Scorpions Live at Mawazine 2012

STIRI

Stiri

STIRI LOCALE
Top Stiri
Actualitatea 
Oferta publicitate radio TV

UTILE

Meteo
05-09-2017 06:00
Bucuresti 11.5°C
Constanta 16.4°C
Timisoara 8.6°C
Cluj Napoca 7.0°C
Galati 16.0°C
Brasov 11.7°C
Craiova 13.0°C
Ploiesti 10.9°C
Braila 13.0°C
Oradea 10.9°C
Arad 13.6°C
Pitesti 13.0°C
Baia Mare 10.0°C
Buzau 10.9°C
Satu Mare 10.0°C
Botosani 12.0°C
Piatra Neamt 10.9°C
Ramnicu Valcea 13.0°C
Drobeta Turnu Severin 15.0°C
Suceava 12.0°C
Curs valutar
04/09/2017
EUR4.59490.0004
USD3.8558-0.0072
XAU165.44071.7176
CHF4.02810.0054
CAD3.10750.0145
GBP4.99150.0002
MDL0.21660.0010
XDR5.47190.0001
Convertor valutar
din in
loading...

 


Oferta publicitate radio TV
Calendarul zilei
1897 - S-a nascut prozatorul Vasile Lisman (m.23.03.1996).
1937 - S-a nascut Art (Arthur Lanon) Neville, vovalist, pianist si compozitor american (Neville Brothers).
1939 - S-a nascut Eddie Kendricks, vocalist american (The Temptations).
Cugetarea zilei, citate, ganduri celebre
Resemnare
Deznadejdea invata cu incetul sa se prefaca in resemnare. Cezar Petrescu
Citeste si altele Recomandari literare Curiozitati, Stiati ca?
Populatie
in Marea Britanie din 99 de oameni acidentati moare unul, in Germania din 60 de oameni acidentati moare unul si in Romania din 3 oameni acidentati moare unul?

Citeste si altele

TIMP LIBER

 
Gold FM Romania - SUS

Stiri

arhiva stiri preluare stiri Citeste stiri din:

Aboneaza-te la fluxul de stiri

Un proiect ROSTCLUB - constructie site | productie spoturi audio | productie spoturi video | Difuzare spoturi radio | Difuzare spoturi TV © Copyright ROSTCLUB All Rights Reserved.