RADIO ONLINE

MUZICA

Descarca gratis muzica - versuri, discorgafii Descarca gratis muzica veche - discografii celebre si versuri ale celor mai indragite melodii: 1, 2, 3... A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
BIOGRAFII SI DISCOGRAFII:


Biografii - discografii ...citeste tot
Vezi toate biografiile Oferta Publicitate radio TV

Gold FM Romania - Stiri Prognoza Meteo

Prognoza meteo 13 - 16 august

 
Vremea în țară

Duminică
Valorile termice vor fi în scãdere în toatã țara, astfel încât în regiunile vestice și sud-vestice, vremea va deveni rãcoroasã. În restul teritoriului vremea se va menține cãlduroasã, izolat canicularã în orele amiezii în est și în sud-est, unde local și disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și local se vor semnala averse, descãrcãri electrice și izolat cãderi de grindinã în regiunile din jumãtatea de vest a teritoriului, dar și în zonele de deal și de munte din rest, iar din a doua parte a zilei, pe arii mai restrânse și în est și sud. Cantitãțile de apã vor depãși local 15...20 l/mp și izolat 30 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor, iar în a doua parte a intervalului se va intensifica temporar în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în dealurile vestice și 35...36 de grade, izolat în est și sud-est, iar cele minime între 12 și 23 de grade, cele mai ridicate valori fiind pe litoral.
Luni
Vremea va fi cãlduroasã în sudul și sud-estul țãrii și în general apropiatã de normalul acestei date în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în zonele de deal și munte, iar la începutul intervalului și în extremitatea de est a țãrii unde pe arii restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice și condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificãri în Moldova, estul Munteniei și în Dobrogea. Temperatura aerului va fi în creștere în jumãtatea de vest a teritoriului și în scãdere ușoarã în rest astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni.
Marți
Valorile termice vor crește ușor în majoritatea regiunilor, astfel cã vremea va fi cãlduroasã în sudul, sud-estul și local în centrul țãrii. Cerul va fi variabil și mai ales dupã-amiaza și seara vor fi înnorãri temporare și pe arii restrânse averse și descãrcãri electrice în zonele de deal și de munte, în sud-vestul teritoriului și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului în estul teritoriului, dar temporar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 10 grade în zonele depresionare și 23 de grade în Delta Dunãrii.
Miercuri
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza și seara în zonele montane și în regiunile sudice și estice, unde, pe arii restrânse se vor semnala averse și descãrcãri electrice în zonele de deal și de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei în sud-estul teritoriului, dar temporar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, mai scãzute în depresiuni pânã la 9...10 grade.

Vremea în Capitală

Duminică
Deși valorile termice vor fi în scãdere fațã de ziua anterioarã, vremea se va menține cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, iar disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil și mai ales în orele serii va crește probabilitatea pentru înnorãri, averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului. Temperatura maximã va fi de 34...35 de grade, iar cea minimã de 19...20 de grade.
Luni
Deși temperatura aerului va fi în scãdere fațã de ziua anterioarã, vremea va fi în continuare cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 18...20 de grade.
Marți
Vremea se va menține cãlduroasã, iar valorile termice vor continua sã creascã ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 18...20 de grade.
Miercuri
Vremea va fi în continuare cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 33...34 de grade, iar cea minimã de 18...20 de grade.
Bookmark and Share
Conecteaza-te la stiri si pe Facebook Twitter Feed RSS
Afisari 118 | Comentarii 0 | Sursa N24plus.ro |
Comenteaza aceasta stire:

Categorie: Prognoza Meteo Alte stiri despre: prognoza meteo

Alte stiri din categoria Prognoza Meteo

Prognoza meteo 18 - 21 august
Vremea în țară Vineri Vremea va fi cãlduroasã, local canicularã dupã-amiaza în regiunile sudice și sud-vestice, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și depãși ușor pragul critic de 80 de unitãți în special în Câmpia Românã și în Câmpia de Vest. Temperaturile [...]
Afisari 94 | Comentarii 0 |
Alte stiri despre: prognoza meteo
Prognoza meteo 8 - 12 august
Vremea în țară La noapte Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa în general, între 11 și 21 de grade. Miercuri Vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, canicularã în regiunile vestice, sud-v [...]
Afisari 110 | Comentarii 0 |
Alte stiri despre: prognoza meteo
METEO. Cum va fi vremea în urmatoarele doua saptamâni
Vremea va fi, în general, calda în urmatoarele doua saptamâni, iar între 24 ?i 29 iulie, fenomenele de instabilitate atmosferica vor continua sa fie prezente prin ploi locale ?i însemnat cantitativ, informeaza Administra?ia Na?ionala de Meteorologie (ANM). BANAT Începând din data de 25 [...]
Afisari 247 | Comentarii 0 |
Alte stiri despre: prognoza meteo
Prognoza meteo luni 24 iulie
Vremea in tara Vremea se va menține cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, canicularã în orele amiezii, local în regiunile vestice și sudice și izolat în cele centrale, când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și [...]
Afisari 192 | Comentarii 0 |
Alte stiri despre: prognoza meteo


STIRI

Stiri

STIRI LOCALE
Top Stiri
Prognoza Meteo 
Oferta publicitate radio TV

UTILE

Meteo
22-08-2017 21:01
Bucuresti 18.2°C
Constanta 22.1°C
Timisoara 21.9°C
Cluj Napoca 12.7°C
Galati 22.0°C
Brasov 15.7°C
Craiova 21.0°C
Ploiesti 18.3°C
Braila 19.0°C
Oradea 18.9°C
Arad 18.8°C
Pitesti 21.0°C
Baia Mare 17.0°C
Buzau 18.3°C
Satu Mare 17.0°C
Botosani 16.6°C
Piatra Neamt 17.6°C
Ramnicu Valcea 21.0°C
Drobeta Turnu Severin 24.0°C
Suceava 16.0°C
Curs valutar
22/08/2017
EUR4.5867-0.0014
USD3.9006-0.0073
XAU161.1410-0.6732
CHF4.0378-0.0001
CAD3.0977-0.0038
GBP5.0073-0.0257
MDL0.2184-0.0003
XDR5.4964-0.0092
Convertor valutar
din in
loading...

 


Oferta publicitate radio TV
Calendarul zilei
1647 - S-a nascut Denis Papin, fizician si inventator francez, precursor al masinii cu aburi (m.1714).
1850 - A murit poetul austriac Nikolaus Lenau ("Faust", "Savonarola", "Don Juan") (n.13.08.1802).
1920 - Deschiderea primului Festival de muzica "Mozart" de la Salzburg.
Cugetarea zilei, citate, ganduri celebre
Inteligenta
Inteligenta e un mijloc de adaptare la mediu al instinctului de conservare. Camil Petrescu
Citeste si altele Recomandari literare Curiozitati, Stiati ca?
Sanatate
Masurarea taliei este un gest simplu, prin care putem afla daca avem probleme de sanatate. Numarul de centimetri din talie se impart la inaltimea persoanei. Daca rezultatul impartirii este mai mare de 0,5, exista riscul de a va imbolnavi de o boala cardiovasculara, diabet sau hipertensiune arteriala.

Citeste si altele

TIMP LIBER

 
Gold FM Romania - SUS

Stiri

arhiva stiri preluare stiri Citeste stiri din:

Aboneaza-te la fluxul de stiri

Un proiect ROSTCLUB - constructie site | productie spoturi audio | productie spoturi video | Difuzare spoturi radio | Difuzare spoturi TV © Copyright ROSTCLUB All Rights Reserved.